ADVERTISEMENT
News

Carantina a fost prelungită pentru șase localități din Ilfov

Autor: Georgiana Dicu | 02.01.2021 | 10:41
Carantina a fost prelungită pentru șase localități din Ilfov
Carantina a fost prelungită pentru șase localități din Ilfov Foto: hepta.ro

Carantina a fost prelungită cu șapte zile pentru șase localități din Ilfov. Pentru două dintre acestea noile restricții au intrat în vigoare vineri, începând cu ora 22.00, pentru celelalte patru carantina se prelungește sâmbătă, la aceeași oră. 

ADVERTISEMENT

Localitățile care intră sub incidența unei noi perioade de carantină sunt oraşele Popeşti-Leordeni, Otopeni, Bragadiru, comunele Dobreşti, Corbeanca şi Chiajna.

În oraşele Bragadiru și Popeşti-Leordeni rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a fost de 6,85 la mia de locuitori, respectiv 5,78 , în oraşul Otopeni de 5,73, în vreme ce în comuna Corbeanca incidenţa a fost de 6,24, în Dobreşti de 5,79, iar în Chiajna de 5,26.

ADVERTISEMENT

Încă șapte zile de carantină pentru șase localități din Ilfov

Potrivit Prefecturii Ilfov, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a semnat ordinele pentru prelungirea carantinei zonale în oraşele Popeşti-Leordeni şi Otopeni, precum şi în comunele Dobreşti şi Corbeanca.

În oraşul Popeşti-Leordeni, rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori a fost de 5,78, în oraşul Otopeni de 5,73, în comuna Dobreşti de 5,79, iar în Cobeanca incidenţa a fost de 6,24.

ADVERTISEMENT

Sub incidența noii periode de carantină intră comuna Corbeanca, cu satele aparţinătoare Corbeanca, Ostratu, Petreşti şi Tamaşi; comuna Dobroeşti, cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni; oraşul Otopeni; oraşul Popeşti-Leordeni, cu satul aparţinător Popeşti-Leordeni.

Măsura de carantinare zonală se prelungeşte pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 2 ianuarie, ora 22.00.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi în urmă a intrat în vigoare prelungirea cu șapte zile a carantinei în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna din Ilfov. Incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este în Bragadiru de 6,85, iar în Chiajna de 5,26.

Comuna Mogoșoaia iese din carantină

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov vine și cu o veste buna, de data aceasta pentru locuitorii din comuna Mogoșoaia, care va ieși din carantină.

ADVERTISEMENT

Măsura carantinării zonale va fi ridicată sâmbătă, începând de la ora 22.00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!