News

Carantina nu se respectă la Suceava. Mai mulţi locuitori care au încins grătarele, prinşi cu drona. Video

17.04.2020 | 19:54
Carantina nu se respecta la Suceava Mai multi locuitori care au incins gratarele prinsi cu drona Video
ADVERTISEMENT

Zona „roșie” din Suceava este în carantină, însă dronele de supraveghere folosite de autorități scot la iveală lipsa de disciplină a locuitorilor din zonă.

Sucevenii au încins grătare, la adăpostul întunericului

Cu ajutorul unei astfel de drone folosită de Ministerul de Interne a fost descoperit un grup de 15 adulți din Pătrăuți, însosiți de un minor, care încingeau un grătar la adopostul întunericului.

ADVERTISEMENT

Desigur, planul oamenilor era să nu fie prinși, însă nu au luat în considerare faptul că vor fi supravegheați cu o dronă a MAI.

Comuna Pătrăuți este „celebră” în România pentru scandalul muncitorilor sezonieri care au plecat la muncă în Germania folosindu-se de o hârtie primită de la primarul din localitate.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Monitorul de Suceava, oamenii nu aveau nicio adeverință la ei, iar o parte dintre ei erau sub influența băuturilor alcoolice.

În consecință, 15 dintre ei au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei, în timp ce persoana minoră a fost avertizată verbal pentru părăsirea zonei de carantină și încălcarea restricțiilor de circulație.

ADVERTISEMENT

IMAGINI POLIȚIE

PRINȘI CU AJUTORUL UNEI DRONE!Au ieșit la grătar, în plină noapte, pe un câmp de lângă Pătrăuți?https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-04-17/Au-iesit-la-gratar-in-plina-noapte-pe-un-camp-de-langa-Patrauti

Posted by Monitorul de Suceava on Friday, April 17, 2020

Zeci de oameni din Pătrăuți, dar și din alte sate din Suceava, au plecat săptămâna trecută la muncă în străinătate, în agricultură. Mulți dintre ei nu aveau actele necesare și au fost trimiși înapoi de către forțele de ordine.

Întreaga situație a iscat un adevărat scandal la nivel înalt, existând voci care au acuzat polițiștii și jandarmii din filtre că își fac treaba cu superficialitate.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu peste 2000 de oameni care s-au călcat în picioare pe Aeroportul Cluj-Napoca au scandalizat multă lume, însă nimeni nu și-a asumat vina pentru incident. În acest sens, s-a deschis o anchetă care va stabili cine sunt vinovații.

ADVERTISEMENT