Fotbal international

Carantina, perioadă de business pentru Marko Arnautovic. Atacantul austriac şi-a lansat propria băutură

08.06.2020 | 11:58
Carantina perioada de business pentru Marko Arnautovic Atacantul austriac sia lansat propria bautura
ADVERTISEMENT

Carantina s-a dovedit a fi o perioadă de business pentru internaţionalul austriac Marko Arnautovic. Departe de a se plictisi în zilele în care a fost nevoit să rămână între cei patru pereţi ai locuinţei atacantul de la Shanghai SIPG şi-a găsit o ocupaţie care e pe cale să îi aducă şi celebritate în alt domeniu decât cel sportiv.

Marko Arnautovic a avut parte de o carantină de business

Carantina a fost o perioadă de business pentru Marko Arnautovic, transformat în producător de gin. Austriacul şi-a lansat la Viena  oficial băutura creată.

ADVERTISEMENT

„Îmi poartă numele, așa că băutura are calitate”. Marko Arnautovic a rămas în formă și în timpul carantinei. Internaționalul austriac și-a prezentat noul „copil”, Arnautovic Premium Gin, în barul de pe acoperișul  hotelului Grand Ferdinand de pe Ringstrasse din Viena. “Sucurile de fructe sunt făcute de alții”, glumește jucătorul SIPG din Shanghai.

Băutura are doar 40 la sută alcool

Băutura  are doar 40 la sută alcool, dar Arnautovic oferă întotdeauna 100 la sută și mai mult: „La joc și la antrenament nu ne putem opri la 40 la sută”.

ADVERTISEMENT

Băutura, în mod evident, nu este destinată sportivilor adevărați sau tinerilor, ci publicului larg dacă există motive de sărbătoare: „Atunci vă puteți bucura de moment cu un pahar de gin”, subliniază fostul jucător al lui Inter,  care preferă ginul, vodka, bere sau vin în limita rezonabilului.

Are gust de caisă pentru Austria şi de prună pentru Serbia

“Șederea mea în Anglia m-a format. De aici ideea de a produce un gin britanic tradițional dar  cu gust de caise (pentru Austria) și de prune  (pentru Serbia). Nu sunt primul care face alcool. Produsul ar trebui să reprezinte plăcere. Nu arde. “

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 31 de ani, după patru săptămâni de carantină în Dubai și apoi patru săptămâni în Germania („Casa mea a devenit sală de sport”), se află în prezent la Viena, unde se antrenează de două ori pe zi cu un antrenor personal.

Impresionat de ceea ce se întâmplă în SUA

Când i se permite să meargă din nou la clubul său din Shanghai? Depinde de guvernul chinez. Autorizația de intrare lipsește în prezent. „Fiecare țară are regulile sale. Ochii multor oameni au fost deschiși. Ar trebui să apreciezi ceea ce ai și mai mult.

ADVERTISEMENT

Am văzut cât de importantă este familia. Iar ceea ce se întâmplă în prezent în Statele Unite este trist. 2020 nu este încă cel mai bun an. Punctul culminant este ginul meu ”,  sunt vorbele lui Marko.

ADVERTISEMENT