Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cardiac, Neluțu Varga a acuzat stări de rău după meciul Rapid – CFR Cluj: „Nu mă simt bine. VAR s-a transformat într-un sistem de furt calificat!” Exclusiv

Neluțu Varga a avut un schimb de mesaje cu Horia Ivanovici în timpul emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a acuzat dur arbitrajul lui Cătălin Popa la meciul Rapid - CFR Cluj.
31.10.2022 | 11:28
Cardiac Nelutu Varga a acuzat stari de rau dupa meciul Rapid  CFR Cluj Nu ma simt bine VAR sa transformat intrun sistem de furt calificat Exclusiv
Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, s-a simți rău după meciul cu Rapid, dar a găsit puterea să acuze dur arbitrajul. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În prima etapă a returului sezonului regular din SuperLiga, Rapid a învins cu scorul de 2-1 pe CFR Cluj, dar rezultatul a fost contestat vehement de echipa clujeană, care consideră că a fost dezavantajată clar de arbitrul Cătălin Popa.

Neluțu Varga, mesaje în direct la SuperLiga cu Horia Ivanovici: „Nu mă simt bine deloc!”

Arbitrul Cătălin Popa a făcut praf meciul Rapid – CFR Cluj, când a luat o serie de decizii controversate, care au influențat rezultatul final. Conducerea campioanei României, prin vocea președintelui Cristi Balaj, acuză cele două penalty-uri acordate gazdelor, dar susține și că Cephas Malele era în poziție regulamentară când a înscris în minutul 11, iar un fundaș al gazdelor trebuia eliminat în repriza secundă pentru un fault în postură de ultim apărător asupra lui Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

Însă, o reacție și mai vehementă a avut-o și patronul Neluțu Varga, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de luni, 31 octombrie, a doua zi de după derby-ul cu Rapid.

Într-un schimb de mesaje cu realizatorul și moderatorul Horia Ivanovici, patronul CFR-ului a dezvăluit că nu se simte bine în aceste momente. Reamintim, el a avut mari probleme de sănătate în urmă cu câteva luni, când a suferit un AVC după eliminarea echipei antrenată de Dan Petrescu din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, de către armenii de la Pyunik Erevan.

ADVERTISEMENT

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față”, a fost prima reacție a patronului clujean Neluțu Varga în exclusivitate pentru emisiunea FANATIK SUPELIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Neluțu Varga, acuze incredibile: „VAR s-a transformat într-un sistem de furt calificat!”

La câteva momente de la schimbul de mesaje cu Horia Ivanovici, Neluțu Varga a revenit cu unul nou, care s-a vrut a fi un fel de comunicat oficial al clubului CFR Cluj, transmis prin intermediul emisiunii FANATIK SUPELIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic.

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure coorectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat.

ADVERTISEMENT

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie”, a fost mesajul oficial al lui Neluțu Varga transmis în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPELIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT