Life

Care a fost cea mai mare cumpănă din viața Oanei Roman. Marius Elisei i-a fost alături: „M-a hrănit, m-a spălat. Arătam ca o stafie”

Oana Roman a povestit despre cea mai mare cumpănă din viața ei. Soțul ei i-a fost alături la fiecare pas și a îngrijit-o. Marius Elisei a spălat-o și i-a dat să mănânce pentru că nu putea singură.
01.05.2022 | 16:13
Care a fost cea mai mare cumpana din viata Oanei Roman Marius Elisei ia fost alaturi Ma hranit ma spalat Aratam ca o stafie
Care a fost cea mai mare cumpănă din viața Oanei Roman. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a amintit de clipele grele prin care a trecut. Vedeta a avut acum opt ani prin cea mai mare cumpănă a vieții sale, după cum chiar ea o numește.

Oana Roman, detalii despre drama vieții ei

Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că astăzi se împlinesc opt ani de când a fost la un pas de a-și pierde viața. Oana Roman a suferit multiple complicațiidupă ce a născut.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după ce i-a dat naștere fiicei sale, acum opt ani, operația de cezariană i s-a rupt și de acolo au urmat mai multe intervenții chirugicale pentru ca sănătatea ei să fie restabilită.

„Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oara. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine”, și-a început vedeta postarea emoționantă.

ADVERTISEMENT

Oana Roman îi este profund recunoscătoare soțului ei

Oana Roman a mărturisit că soțul ei a avut mare grijă de ea atunci, într-o perioadă în care era „o epavă”, după cum se descrie chiar ea.

Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a fost cel care a hrănit-o și a spălat-o pe vedetă când aceasta nu era în stare de nimic. I-a oferit iubirea de care avea nevoie chiar și în acele clipe grele.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei a fost lângă soția lui în momente când nimeni nu i-a mai fost aproape. Conform declarațiilor făcute de vedetă, nici măcar părinții ei nu i-au stat la căpătâi, ci doar soțul ei și sora sa, Catinca Roman.

„M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mână, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat.

ADVERTISEMENT

Deși eram dărâmată și arătam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa mă simt femeie deși practic eram o epavă!

Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții nici “prietenii” . Doar el și Catinca . În rest a fost un gol imens în jurul meu”, a mai povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT