Life

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Daniel Buzdugan. Are legătură cu o persoană dragă

Daniel Buzdugan și-a amintit de un eveniment neplăcut care s-a petrecut în timp ce era la radio. Vedeta a rememorat câteva clipe din copilăria petrecută în județul Neamț.
24.06.2022 | 17:31
Care a fost cel mai greu moment din viata lui Daniel Buzdugan Are legatura cu o persoana draga
Daniel Buzdugan, despre cel mai nefericit eveniment din existența sa. Cum a aflat că i-a murit bunica. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omul de radio a discutat în urmă cu puțin timp despre cel mai greu moment din viața sa. Dezvăluirea vedetei are legătură cu o persoană foarte dragă și apropiată, care nu a lipsit din copilăria petrecută în satul Stănița.

Daniel Buzdugan, despre cel mai nefericit eveniment din existența sa. Cum a aflat că i-a murit bunica

Daniel Buzdugan a povestit cum a aflat că bunica sa, femeia care l-a crescut și care i-a fost aproape în copilărie, a murit. Actorul în vârstă de 47 de ani nu va uita prea curând ziua în care i s-a transmis că bunica a decedat.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, omul de radio a precizat că vrea să ajungă în locul în care bunicul său a petrecut ultimele clipe din viață. Bărbatul plecase pe front și nu s-a mai întors la familia care l-a așteptat ani la rând.

„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe”, a spus vedeta, notează cancan.ro.

Daniel Buzdugan, în vizită pe meleagurile copilăriei. Amintirile care l-au copleșit

Daniel Buzdugan a reușit să viziteze meleagurile copilăriei sale prin intermediul caravanei Radioaventura, alături de care merge prin întreaga țară. Actorul și-a revăzut mătușa și unchiul, dar și casa părintească.

ADVERTISEMENT

„Am dat o fugă înapoi la zilele lungi de vară din copilăria mea de la Stănița, țara mea, unde viața era mult mai frumoasă, mai colorată și mai veselă, unde sufletul meu plutea adesea desupra dealurilor, iazurilor, pădurilor nesfârșite.

Chipul îmi era luminat în fiecare zi de zâmbetele unchiului Ionel, ale mătușii Cornelia și ale iubiților mei verișori Gelu, Fănică și Lenuța. Azi pot spune că am avut cea mai frumoasă copilărie!”, a adăugat Daniel Buzdugan pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT