Life

Care a fost, de fapt, relația dintre Anna Lesko și George Piștereanu la Ferma: “Ne-am înțeles foarte bine”

Care a fost, de fapt, relația dintre Anna Lesko și George Piștereanu la Ferma. Fostul actor din serialul Vlad a explicat cum au stat lucrurile între cei doi.
12.08.2022 | 11:35
Care a fost de fapt relatia dintre Anna Lesko si George Pistereanu la Ferma Neam inteles foarte bine
George Piștereanu, despre relația cu Anna Lesko la Ferma. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Piștereanu a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Anna Lesko la Ferma. Apropierea dintre cei doi le-a dat de înțeles fanilor că ar fi fost împreună atunci.

George Piștereanu, despre relația cu Anna Lesko la Ferma

Actorul a vorbit despre relația cu Anna Lesko și Alina Pușcău, la doi ani de când au participat împreună la emisiunea Ferma: Orășeni vs. Săteni.

ADVERTISEMENT

George Piștereanu a spus, în cadrul unui interviu, că nu a existat nicio relație cu Alina Pușcău. La vremea respectivă au apărut speculații potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu.

Fostul concurent de la Ferma a mai spus că glumea cu Anna Lesko pentru a putea depăși mai ușor greutățile din competiție, însă nu a existat nimic mai mult între ei. Cei doi s-au înțeles bine atunci și au rămas în relații bune.

ADVERTISEMENT

“Sincer, vizavi de relația cu Alina Pușcău nu știu ce să vă zic, pentru că nu a fost una. Am văzut și eu la un moment dat niște articole care susțineau treaba asta, dar nu aș ști să vă spun de unde au primit informația asta greșită.

Iar glumele pe care le făceam cu Anna Lesko și energia bună pe care o emanam ne-a făcut să trecem peste momentele așa-zis grele din emisiune, peste lipsa de hrană cu precădere.

ADVERTISEMENT

Ne-am înțeles foarte bine și ne înțelegem, dar nu a existat nimic mai mult.”, a declarat George Piștereanu pentru revista VIVA.

După ce s-au terminat filmările pentru Ferma, George Piștereanu s-a împrietenit cu frații Andrei și Bogdan Stoica. Actorul îi vizitează regulat pe sportivi.

ADVERTISEMENT

George Piștereanu s-a căsătorit în aprilie

Anul acesta, în aprilie, George Piștereanu s-a căsătorit cu partenera sa, Georgiana, iar locația pe care au ales-o a fost una inedită.

Cei doi au ales să-și unească destinele în Las Vegas, SUA. Nunta a avut loc în Mansion 54, locația în care marile vedete americane obișnuiau să petreacă. Printre acestea se numără și Frank Sinatra sau Elvis Presley.

Actorul locuiește de luni bune în Los Angeles, dar va veni regulat în țara natală pentru a-i vizita pe cei dragi sau pentru proiectele profesionale.

George Piștereanu și actuala lui soție s-au cunoscut în mediul online. Ulterior au mers într-o călătorie în Mexic, acolo unde s-au apropiat mai mult.

“La un moment dat, am decis să facem o vacanță în Mexic, cu motocicleta. Acolo s-a legat totul și acum s-a întâmplat să facem pasul. O cheamă Georgiana, i se spune Gigi”, a povestit actorul la Pro TV, în cadrul emisiunii La Măruță, în aprilie.

ADVERTISEMENT