Life

Care a fost primul loc de muncă al artistului Connect-R. Nu te-ai fi așteptat la asta

05.08.2020 | 20:14
Care a fost primul loc de munca al artistului ConnectR Nu teai fi asteptat la asta
ADVERTISEMENT

Connect-R a devenit cunoscut în industria muzicală datorită stilului său nonconformist, însă nu a uitat niciodată de unde a plecat. Renumitul artist a dezvăluit care a fost primul său loc de muncă, dar și cum a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți români.

Muzicianul a plecat de jos, însă datorită voinței și curajului a ajuns un nume important în muzica românească. Cine ar fi crezut că băiatul care acum câțiva ani vindea ziare pe stradă va avea o carieră înfloritoare, pentru că acesta a fost primul job al artistului din Ploiești.

ADVERTISEMENT

Momentele grele prin care a trecut l-au întărit pe cântăreț și l-au făcut o persoană care apreciază ceea ce are în ziua de azi. Totul se datorează unui vis și mai ales, curajului, spune Connect-R, într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Ce a lucrat cântărețul Connect-R înainte să devină renumit

„Nu dădea nimeni doi bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau «Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchişti». 

ADVERTISEMENT

Iar acum visul meu e viu. Că doar nu sunt somnambul!! Şi totul datorită curajului!”, a fost mesajul pe care l-a scris renumitul artist în mediul online, relatează okmagazine.ro.

Cântărețul, despre partea bună a pandemiei de coronavirus

Artistul, pe numele din buletin Ștefan Relu Mihalache, are o experiență de viață intensă, trecând în urmă cu puțin timp și printr-un divorț. Tatăl unei fetițe, cântărețul încearcă să vadă partea bună a lucrurilor chiar și în ultimele luni de când coronavirusul a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Connect-R este convins că oamenii deveniseră prea superficiali având nevoie de o lecție de viață care să-i trezească la realitate. Fostul component al trupei R.A.C.L.A. crede că oamenii au uitat să aprecieze lucrurile esențiale, totul fiind clădit pe o iluzie deșartă.

„Obișnuiam să trăim în iluzie! Tot ce credeam dimineața, seara devenea minciună și tot ce simțeam în amiază, noaptea ne făcea să ne simțim goi. Trăim într- o contradicție totală!

ADVERTISEMENT

Căutam împlinirea în materie, bani, faimă, putere și, deși mulți dintre noi le-am atins, tot simțeam că lipsește ceva!”, a completat solistul, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: