Simona Halep

Care a fost primul lucru făcut de Simona Halep la Dubai! Imagine virală pe rețelele de socializare. Video

18.02.2019 | 21:55
Care a fost primul lucru facut de Simona Halep la Dubai Imagine virala pe retelele de socializare Video

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ajuns luni dimineață la Dubai în vederea turneului de categorie Premier 5, dotat cu premii în valoare totală de 2.828.000 de dolari, și a postat prima imagine pe rețele de socializare. Finalistă săptămâna trecută la Doha, fostul lider WTA a fost direct acceptată în turul doi la competiția din Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep a avut o săptămână extrem de extenuantă la Doha și asta după un weekend cu meciuri foarte grele în întâlnirea de Fed Cup cu echipa Cehiei. Jucătoarea din Constanța a ajunsă până în finala turneului din Qatar, acolo unde a fost învinsă de belgianca Elise Mertens.

Simona Halep în timpul finalei de la Doha cu Elise Mertens
Simona Halep în timpul finalei de la Doha cu Elise Mertens

Simona Halep, imagine inedită la Dubai

Simona Halep a ajuns luni dimineață în Emiratele Arabe Unite și a postat pe contul de Twitter o fotografie cu angajații aeroportului din Dubai. ”Am petrecut un timp extraordinar la cumpărături, în aeroportul din Dubai, în această dimineaţă”, a fost mesajul care însoțește poza Simonei.

Tot în cursul zilei de luni, Simona Halep a efectuat un antrenament în complexul de la Dubai în care se organizează turneul de categorie Premier 5. Deși pare puțin obosită după parcursul dificil de la Doha, românca este concentrată pe ceea ce are de făcut la ședința de pregătire.

Simona Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard în turul doi al turneului de la Dubai, întâlnirea fiind programată marți, în jurul orei 12:30.  La finalul turneului de Doha, fostul lider mondial a oficializat despărțirea de antrenorul belgian Thierry van Cleemput, menționând că nuse potrivesc.