News

Care a fost ultima discuţie pe care victima lui Mario Iorgulescu a avut-o cu soţia, înainte să moară

09.09.2019 | 10:59
Care a fost ultima discutie pe care victima lui Mario Iorgulescu a avuto cu sotia inainte sa moara

S-a aflat care au fost ultimele cuvinte pe care victima lui Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a purtat-o cu nevasta înainte de producerea cumplitului accident. Reamintim faptul că un grav accident s-a produs ieri în Capitală, în urma căruia un băiat de 24 de ani a murit. De asemenea, fiul lui Gino Iorgulescu se află în continuare în stare gravă la Spitalul Elias.

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, i-a spus soției că nu voia să meargă la înmormântare

Mario ar fi condus cu 240 de kilometri la oră în momentul impactului cu mașina victimei sale. Tânărul de 24 de ani a murit pe loc, după cum au constatat cei de la SMURD. Dany Vicol, cel care și-a găsit sfârșitul în noaptea de sâmbătă spre duminică pe șoseaua Chitilei, tocmai se întorcea de la un priveghi. Acesta a lăsat în urmă doi copii orfani și o nevastă care acum de ieri îl plânge încontinuu.

Înainte de accident, Dany purtase o discuție cu nevasta lui, care nu a putut merge la o înmormântare a unei persoane din partea familiei ei din cauza că trebuia să aibă grijă de copilașul de patru luni pe care îl au. Dany nu voia să plece la respectivul priveghi, mai ales că nu îi plăceau astfel de evenimente și i-ar fi spus soției că abia așteaptă să scape de acolo. Acesta a fost însoțit în drumul spre priveghi de câteva rude din partea soției. La întoarcere, Dany era singur.

victima mario iorgulescu
Mario Iorgulescu este în continuare internat la Elias. Sursa foto: antena3.ro

„Făcea sacrificii mari pentru creșterea celor doi copii”

„De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul. Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui”, a declarat o persoană apropiată de Vicol pentru cancan.ro.

„Dani locuiește în Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Făcea sacrificii mari pentru creșterea celor doi copii, un băiat de patru luni cu actuala soție și o fetiță de șase ani din prima căsătorie. Îl ajutau foarte mult și părinții lui. Aproape în fiecare weekend se întâlnea cu fiica lui la ei acasă. În ultima vreme lucra în străinătate, a fost în Anglia, iar recent se întorsese din Germania“, a mai spus respectiva sursă.