News

Care a fost ultima dorinţă a lui Răzvan Ciobanu! Nu i-a fost îndeplinită

01.05.2019 | 17:24
Care a fost ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu Nu ia fost indeplinita

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un grav accident lăsând în urmă multe regrete și o mare dorință neîndeplinită. Creatorul de modă care în ultimii ani a reușit să bifeze anumite succese personale, nu și profesionale, precum puterea de a slăbi zeci de kilograme, a plecat dincolo fără să își fi putut curăța reputația.

Răzvan Ciobanu voia să își spele reputația și să își repună afacerea pe picioare

După cum se știe, numele designer-ului pe care îl plânge acum industria modei din România era implicat într-un dosar al DIICOT, „Cocaină pentru VIP-uri” varianta 2018. Atunci Ciobanu, dar și Raluca Bădulescu, pledau pentru nevinovăția lor, căci se bucură de această prezumție până la o sentință definitivă a instanței judecătorești.

Recent, Alin Gălățescu declarase la Teo Show că Răzvan Ciobanu avea această durere în suflet, și anume că nu a putut să își remedieze imaginea în urma scandalului izbucnit după ce s-a aflat că e în vizorul DIICOT pentru trafic cu droguri. O altă dorință neîmplinită a fost repunerea pe picioare a afacerii sale.

Mașina lui Răzvan Ciobanu, făcută praf

Creatorii de modă au o soartă tot mai grea în România

Irina Schrotter, colegă de breaslă cu Răzvan, a mărturisit că acesta trăgea foarte tare de el în ultima vreme și că vânzările nu mai erau promițătoare. De altfel, mulți designeri vestimentari susțin că în România de azi este mai greu să ai succes în fashion, făcând referire la o serie de cauze precum taxele și impozitele prea mari.

”A fost printre primii jurnalişti de modă din România – şi asta la o vârstă atât de fragedă. Apoi şi-a asumat rolul de designer. A debutat magistral la Iaşi – Romanian Fashion Week. A fost revelaţia modei româneşti încă de la început, cu colecţii năucitoare.

Apoi show-urile lui de la Sala de Sport (Floreasca) şi de la clădirea părăsită de lângă Observatorul astronomic – cel puţin ele – rămân unele dintre cele mai reuşite evenimente şi colecţii de modă românească din toate timpurile. Respect. Un pasionat, un designer cu har şi un om adevărat – cu toate ale lui – ne-a părăsit”, a scris cu durere Alin Gălățescu după ce a aflat despre moartea lui Ciobanu.