News

Care a fost ultima postare de pe Instagram a Emmei Neagu. Ce a făcut micuța gimnastă cu puțin timp înainte să moară

12.04.2019 | 13:45
Care a fost ultima postare de pe Instagram a Emmei Neagu Ce a facut micuta gimnasta cu putin timp inainte sa moara

Gimnasta Emma Neagu a murit înainte de a reveni pe scena ”Românii au Talent” iar fanii ei au luat cu asalt rețelele de socializare, unde au lăsat mesaje de adio pentru cea care a fost una dintre cele mai ambițioase persoane pe care le-au văzut vreodată.

În ultima postare a Emmei pe Instagram fata a spus că luptă cu imposibilul

Ultima postare a Emmei Neagu de pe Instagram a fost în luna ianuarie a anului 2019. Fata a postat atunci câteva imagini de la antrenamentele sale, într-o campanie numită sickkids VS. (copii bolnavi VS). Emma a ales să-și denumească videoclipul în care apare în sala de gimnastică ”Emma VS: Imposible”.

Emma Neagu a făcut senzația la Românii au Talent, unde a făcut niște mișcări formidabile de gimnastică. Publicul a rămas cu gura căscată, la fel ca și cei patru jurați ai emisiunii de la Pro TV. Mica gimnastă a trecut mai departe cu 4 de ”Da”, dar nu a mai ajuns să performeze pe scena Românii au Talent.

Instagram Emma Neagu
Emma Neagu a postat pe Instagram un clip in care spune ca lupta cu imposibilul

Mesajul familiei, după moartea Emmei Neagu

„Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată în mesajul familiei sale.

În urmă cu doi ani, Emma a fost diagnosticată cu cancer osos, iar mama copilei a povestit la Pro TV că, deşi medicii i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze pentru a putea dansa în continuare