Life

Care ar fi fost cauza decesului lui Nosfe. De ce a murit, de fapt, artistul de la Șatra Benz

Nosfe s-a stins din viață sâmbătă seară, la vârsta de doar 37 de ani. Atât fanii săi, cât și colegii din trupa Șatra Benz sunt încă în stare de șoc după cele întâmplate.
16.10.2022 | 17:37
Care ar fi fost cauza decesului lui Nosfe De ce a murit de fapt artistul de la Satra Benz
Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Moartea subită a lui Nosfe a cutremurat România, dar și lumea muzicii rap din întreaga țară. La doar câteva ore distanță după ce a cântat, Nosfe a murit subit sâmbătă noapte.

Care a fost cauza reală a morții lui Nosfe

Colegii săi din trupa Șatra Benz au făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. Aceștia nu au precizat însă care a fost cauza decesului, însă au subliniat faptul că se află într-o situație cât se poate de delicată, iar pierderea bruscă a bunului lor prieten este una cât se poate de grea.

ADVERTISEMENT

”Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea.

Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat de trupă, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ulterior însă, cei de la cancan.ro au aflat care ar fi fost cauza reală a decesului lui Nosfe. Sursele citate spun că artistul de la Șatra Benz ar fi suferi un infarct în somn în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Menționăm că Nosfe, pe numele său real Vlad Darius Creţan, a lăsat în urmă o familie îndurerată. Acesta era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar cu puțin timp înainte de decesul artistului, cei doi au ajuns și în platoul de la Antena 1 al emisiunii Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Mesaje dureroase după moartea lui Nosfe din Șatra Benz

El era bun prieten și cu Speak, fostul iubit al Adelinei Pestrițu. Drept dovadă, la scurt timp după ce a primit vestea tragică acesta a postat la rândul său un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

”Unul dintre cei mai talentați și muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut și cu care am lucrat… a plecat. Toate gândurile bune către familie! Nu îmi vine să cred… NU POT! Condoleanțe familiei și prietenilor! Odihnește-te în pace, bro, că aici vei rămâne nemuritor”, este mesajul publicat de Speak.

ADVERTISEMENT

La rândul său, celebrul rapper Nane s-a arătat șocat de moartea prematură a lui Nosfe. ”Nu îmi vine să cred că postez asta, fratele meu. Nu găsesc cuvinte să spun nimic potrivit. Te iubesc la infinit”, a scris Nane pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT