News

Care au fost femeile din viața lui Marcel Toader. A fost căsătorit cu Gabriela Cristea

03.08.2019 | 18:54
Care au fost femeile din viata lui Marcel Toader A fost casatorit cu Gabriela Cristea
Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori și tot de atâtea ori a divorțat. Sursa foto: antena3.ro

Marcel Toader a murit în cursul acestei zile în urma unui infarct. Afacerisul a avut o viață controversată și s-a iubit cu mai multe femei frumoase. S-a căsătorit de șase ori și tot de atâtea ori a divorțat. Fostul rugbist în vârstă de 56 de ani a fost acuzat de femeile din viața lui că este o persoană violentă și că le-a ”mâncat” banii.

Marcel Toader, șase căsătorii și tot atâtea divorțuri

Afacerisul Marcel Toader a avut o viață sentimentală foarte controversată. A fost căsătorit de șase ori și tot de atâtea ori a divorțat. Ultima sa soție, cântăreața de muzică populară Maria Constantin a declarat că fostul rugbist era foarte zgărcit și că în ultimii trei ani nu au fost plecați în nicio vacanță. Se pare că banii au fost și motivul care au dus la divorțul celor doi.

Prima femeie cu care a fost căsătorit Marcel Toader a fost o franțuzoaică, femeia fiind cea care l-a susținut pe fostul rugbist să se lanseze în afaceri. Tot ea a fost cea care i-a dat o sumă foarte importantă de bani pentru a-și începe primul business. După ce a divorțat de franțuzoaică s-a căsătorit cu tenismena Cătălina Cristea, dar căsnicia lor s-a terminat destul de repede. După doar un an și patru luni cei doi și-au spus ”Adio!”.

În anul 2005 afaceristul s-a căsătorit cu Anamaria Ferentz cu care a mers la starea civilă doar după câteva luni nebune de amor. Dar nici această căsnicie nu a ținut foarte mult. Cântăreața a declarat în momentul în care a divorțat de Marcel Toader că acesta obișnuia să o lovească, era extrem de agresiv și gelos. Ulterior, cea de-a patra soție a fost fiica primarului din Berceni. Diana Ghenu era cu 23 de ani mai tânără decât Marcel, dar și căsnicia lor a durat puțin.

Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori și tot de atâtea ori a divorțat
Marcel Toader și Gabriela Cristea au divorțat după 5 ani de căsnicie. Sursa foto: romaniatv.net

Marcel Toader a fost căsătorit și cu Gabriela Cristea. Căsnicia lor a durat cel mai mult

Marcel Toader și prezentatoarea TV Gabriela Cristea s-au căsătorit în anul 2008, iar căsnicia dintre ei a durat cel mai mult. Afeceristul a stat alături de cea de-a cincea soție timp de 5 ani, dar până la urmă au divorțat.

Motivul ar fi fost faptul că vedeta dorea să facă un copil prin fertilizare. După divorț afacerisul și vedeta de televiziune și-au spălat rufele în public. Gabriela Cristea i-a intentat proces fostului soț și i-a cerut circa 400.000 de euro.