News

Care au fost tendințele în căutările online în ultimele 24 de ore. EURO 2024 și Evaluarea Națională, în top

Tendurile de căutare online din România pentru ultimele 24 de ore arată exact ce a captat atenția și interesul publicului, de la sport la știință și evenimente importante.
25.06.2024 | 11:44
Care au fost tendintele in cautarile online in ultimele 24 de ore EURO 2024 si Evaluarea Nationala in top
Care au fost tendințele în căutările online în ultimele 24 de ore. EURO 2024 și Evaluarea Națională, în top
ADVERTISEMENT

Desigur, meciurile de fotbal de la Euro 2024 au fost cap de afiș, aici fiind vorba despre Croația – Italia și Albania  Spania, însă Evaluarea Națională 2024 sau moartea actorului Tamayo Perry, atacat de un rechin, au stârnit la fel de mult interes.

Care au fost tendințele în căutările online în ultimele 24 de ore

Conform analizei Informat.ro, meciul dintre Croația și Italia a fost printre cele mai căutate subiecte din online, mai ales după ce Italia a egalat în minutul 90+8. Un gol cât o calificare, care pentru croați a căzut ca o bombă.

ADVERTISEMENT

Cât despre fotbalistul maghiar Barnabas Varga și accidentarea sa, internauții sunt în continuare extrem de interesați de acest subiect. Din fotbalul românesc cele mai interesante subiecte au fost transferurile planificate de către CFR Cluj și amicalul jucat de FCSB în Olanda.

Trecând peste sport, Evaluarea Națională este de interes mare pentru toată lumea. La fel se caută mai multe incidente anti-musulmane din Germania, precum și prezența unuia dintre liderii AfD în fața judecătorilor pentru că ar fi utilizat un slogan nazist.

ADVERTISEMENT

Interes a stârnit și numărul mare de morți de la Mecca, peste 1.300. Tânărul Cristian Molnar, găsit mort după 24 de zile după ce a fost luat de ape în Natisone, a fost și el în topul căutărilor.  Internauții au prezentat, de asemenea, interes și față de moartea actorului Tamayo Perry, cunoscut din aparițiile sale în ”Pirații din Caraibe”.

Elena Ionescu și Gheorghe Zamfir, în topul căutărilor alături de Elon Musk

Acesta a murit în timp ce făcea surfing în Hawaii. Elena Ionescu și afecțiunea de care a suferit, alături de Gheorghe Zamfir, care a devenit cetățean de onoare al comunei Peștișani, au fost alte subiecte de interes. Elon Musk, care a devenit tată pentru a 12-a oară, a obținut și el un loc în top.

ADVERTISEMENT

Excentricul miliardar are 12 copii cu 3 femei diferite, însă nu pare să se oprească aici, astfel că omenirea va ”moșteni” cu siguranță o adevărată dinastie. Rămâne de văzut câți dintre copii vor rămâne pe Pământ și câți vor pleca pe Marte.

Între timp, oamenii de știință ne anunță că în Antarctica au fost găsite rămășițele unui sistem fluvial masiv. Conform analizei, cele mai căutate și menționate ”entități” Sunt Italia – Croația, Barnabas Varga, Albania – Spania, Evaluarea Națională 2024 și Tamayo Perry.

ADVERTISEMENT

Analiza Informat.ro a fost realizată cu cu ajutorul datelor Google Trends, procesate de echipa NewsVibe România. ”Analiza, datele și imaginile prezentate au fost îmbunătățite cu ajutorul unor instrumente de Machine Learning și Artificial Intelligence”, transmite sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: