Life

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-a spus impresarului cu doar câteva ore înainte să moară

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian. Iată ce i-a spus impresarului cu doar câteva ore înainte să moară.
08.11.2021 | 20:54
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrica Mitu Stoian Ce ia spus impresarului cu doar cateva ore inainte sa moara
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-a spus impresarului cu doar câteva ore înainte să moară. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, iar ultima persoană cu care a vorbit a fost impresarul său, Constantin Gusman. Acesta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale regretatului artist.

Interpretul de muzică populară a ajuns în stare gravă la ATI la Spitalul de Urgență Reșița. Artistul a vrut să urmeze un tratament la o clinică privată din cauza problemelor cu care s-a confruntat după infecția cu virusul SARS – CoV – 2.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a stins la doar 61 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri în Craiova. Trupul neînsuflețit al artistului este depus Ansamblul Maria Tănase din Craiova.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale solistului. Cei doi ar fi avut ultima conversație în dimineața zilei de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Artistul i-a spus impresarului că totul este bine, la 10 dimineața, și că nu are nimic grav. 0este câteva ore, Constantin Gusman a aflat că starea lui Petrică Mîțu Stoian s-a agravat rapid. Artistul era deja intubat la ATI la ora 14.30.

„L-am sunat și am vorbit cu el, a zis că stai liniștit că n-am mare lucru, că m-a stabilizat și mă duc înapoi. L-am sunat pe la 10 și ceva și mi-a zis că sunt cu domnul medic.

ADVERTISEMENT

Pe la 13:00 și m-a sunat nepotul lui să-mi zică că e rău și că l-au dus la reanimare, eu am ajuns la 14:30, era intubat, era anesteziat și nu am mai putut să vorbesc cu el nimic”, a declarat impresarul regretatului interpret de muzică populară la TVF.

Care ar fi, de fapt, cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian

Medicul care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian a explicat care ar fi cauza morții artistului. Acesta susține că interpretul urma un tratament care ar fi trebuit să-l ajute cu tusea puternică cu care se confrunta. În organismul cântărețului erau valori foarte mari ale INR-ului, lucru care i-a produs complicații.

ADVERTISEMENT

„Se consideră că valorile foarte mari ale INR-ului, mai mari de 6-7, predispun și la accidente spontane hemoptizice. Mai ales în cazul tusei foarte puternice sau expunerii la curse lungi cu avionul sau alte situații asemănătoare.

Dacă se discută această situație de barotraumă, dumnealui trebuia să expectoreze în timpul tratamentului sau imediat după ca să se considere această situație”, a declarat medicul la Antena 3.

ADVERTISEMENT