Sport

Care e cheia meciului România – Belgia de la EURO 2024: „Și când e plictisit, îți dă gol din șifonier”

Înainte de partida dintre România și Belgia de la EURO 2024 s-a găsit cheia meciului, dar și pericolul cel mai mare pentru elevii lui Edi Iordănescu.
22.06.2024 | 08:00
Care e cheia meciului Romania  Belgia de la EURO 2024 Si cand e plictisit iti da gol din sifonier
Analiza meciului România - Belgia de la EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

România nu va avea un duel ușor cu Belgia în a doua rundă de la EURO 2024. În cadrul emisiunii FANATIK LA EURO s-a analizat partida “tricolorilor” de sâmbătă, unde s-a găsit cheia meciului.

Care e cheia meciului România – Belgia de la EURO 2024

Înainte de partida România – Belgia de la EURO 2024, s-au făcut calculele pentru grupa E, dar s-a analizat și acest duel greu pentru “tricolori”. În cadrul discuției, Vivi Răchită a găsit cheia meciului care ar putea să oprească cel mai mare pericol al “diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Așadar, analistul FANATIK susține că Marius Marin este cel care ar trebui să îl oprească pe Kevin De Bruyne din a-și face jocul. Motivul ține de faptul că mijlocașul lui Manchester City este cel mai periculos jucător al Belgiei. Fiind și cel care ar putea pune probleme mari apărării lui Edi Iordănescu.

Totodată, Vivi Răchită este de părere că Marius Marin ar trebui să fie ajutat și de ceilalți doi mijlocași centrali ai României, în acest caz Răzvan Marin și Nicolae Stanciu. Analistul explică faptul că această soluție a fost folosită și de slovaci, atunci când au câștigat cu 1-0.

ADVERTISEMENT

“Cred că la meciul nostru (n.r. România – Belgia), duelul cel mai important va fi între Marius Marin și De Bruyne. Acolo va fi cheia jocului. Și va conta și cum cei doi interi îl vor ajuta pe Marius Marin acolo. Pentru că De Bruyne poate depăși orice jucător.

Poate să creeze și superioritate. La meciul cu Slovacia a fost presat foarte bine de Lobotka. De la mijloc în sus, Belgia mi se pare letală. Doku de la Manchester City, Lukaku, De Bruyne”, a declarat Vivi Răchită în cadrul emisiunii FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

“Și când e plictisit, îți dă gol din șifonier”

În timpul discuției, Alin Buzărin a mărturisit că nu i-a plăcut prestația lui Kevin De Bruyne din meciul cu Slovacia și că i s-a părut puțin plictisit: “Ție ți-a plăcut De Bruyne cu Slovacia? Mie nu mi-a plăcut. Părea plictisit. Are valoare mare, da”.

La finalul acestei declarații, gazda show-ului FANATIK LA EURO Horia Ivanovici a oferit o replică care a stârnit reacții imediate: “Știi cum e. De Bruyne și când e plictisit, îți dă gol din șifonier”.

ADVERTISEMENT

România va întâlni Belgia în meciul 2 de la EURO 2024. După victoria Ucrainei în fața Slovaciei, scor 2-1, elevii lui Edi Iordănescu au misiunea de a scoate cel puțin un egal cu belgienii. Acest lucru pentru a-și consolida șansele de a se califica în optimi.

Toate calculele după Slovacia - Ucraina 1-2

ADVERTISEMENT