Life

Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Jean Paler: “Încă nu am ajuns atât de jos”

Jean Paler a dezvăluit care este, de fapt, starea sa de sănătate. Actorul a avut probleme în trecut din cauza afecțiunilor pe care le are.
20.11.2022 | 22:17
Care e de fapt starea de sanatate a lui Jean Paler Inca nu am ajuns atat de jos
Jean Paler, adevărul despre starea de sănătate. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Jean Paler a vorbit despre starea sa de sănătate din acest moment. În trecut, actorul de comedie a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Jean Paler, adevărul despre starea sa de sănătate

De mai bine de patru decenii, Jean Paler joacă în spectacole, iar în fiecare vară merge pe litoral pentru a distra publicul.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, actorul a ajuns de mai multe ori la spital din cauza afecțiunilor pe care le are. Din fericire, lucrurile merg bine pentru el acum.

Actorul în vârstă de 69 de ani a vorbit despre starea sa de sănătate. Jean Paler se simte bine, după cum a declarat în cadrul unei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Familia actorului de comedie are grijă de el, însă acesta se descurcă foarte bine și pe cont propriu. Artistul încă poate “face treabă” și nu are de gând să renunțe, fiind o fire ambițioasă.

“Sunt bine cu sănătatea. Funcționez pe un principiu: nu vreau să dau de lucru la preot încă vreo 10-15 ani de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Am familia care are grijă de mine, restul mă descurc eu, încă nu am căzut atât de jos să nu pot să fac treabă și nici nu mă las.

Am ambiția de a nu mă lăsa.”, a declarat Jean Paler la Antena Stars, notează cancan.ro.

Jean Paler se teme de facturile uriașe

Jean Paler nu a mai intrat de câteva luni în posesia facturilor pe care le avea de achitat. Actorul de comedie a făcut solicitări către furnizori, dar nu a primit niciun răspuns până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Scumpirile de anul acesta l-au afectat și pe actor, care se teme de sumele uriașe pe care le va avea de plătit. Jean Paler face foarte multă economie și nu i-au venit facturile încă din luna mai.

“Să fiu foarte cinstit, eu am vorbit în cabină cu colegii mei exact de facturile astea. Toată lumea asta discută. Nu prea folosesc curentul, nu prea folosesc gazele, ci doar la limită.

Fac foarte multă economie, pentru că nu mi-au venit facturile din luna mai. Realizați când vor veni câți bani am eu de plată?

Îmi e foarte frică, am trimis mail-uri, am scris, i-am rugat, dar nu te bagă nimeni în seamă. Suntem degeaba, suntem ai nimănui.”, a mai declarat îndrăgitul actor.

În această primăvară, Jean Paler a declarat, pentru FANATIK, că a avut facturi uriașe de achitat la gaz și la electricitate, așa că nu este de mirare că acum se teme să afle cât va avea de achitat.

ADVERTISEMENT
Tags: