Care e numele real al Oliviei Steer? Toată lumea o știe pe soția lui Andi Moiesescu. De altfel aceasta a generat mari controverse de-a lungul timpului în ceea ce privește poziția sa față de vaccinuri și nu numai.
Care este însă numele real al Oliviei Steer? Deși românii o știu pe soția lui Andi Moisescu, puțini își dau seama ce scrie în buletinul acesteia. Detaliile au ieșit la suprafață prin prisma procesului în care vedeta este implicată.
Menționăm faptul că Olivia Steer a avut mai mereu poziții diferite asupra unor subiecte extrem de delicate. Și iată că acum a ajuns și în centrul unui proces. Soția lui Andi Moisescu a publicat o postare controversată.
Printre altele, textul a generat o adevărată dezbatere în mediul online. Iar ulterior s-a ajuns și la o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva ei. Ce a spus mai exact vedeta?
În postarea ei, Olivia Steer compara evreii gazați la Auschwitz” cu „comorbiditățile” bolnavilor de COVID-19, generând un val de critici. Iar pentru asta, soția lui Andi Moisescu fost amendată cu 5.000 de lei.
Nu doar rezultatul procesului a fost însă unul așteptat. Printre altele s-a mai aflat și care e numele real al Oliviei Steer. Și cu siguranță puțini s-ar fi așteptat vreodată la așa ceva.
Mai exact, în documentele oficiale, numele real al Oliviei Steer este Moisescu Olivia Veturia. Și se pare prenumele ”Veturia” are rădăcini indo-europene. De altfel acesta înseamnă ”în vârstă/bătrân”.
Deși prenumele de ”Olivia” era oricum unul interesant, nimeni nu se aștepta și la prenumele ”Veturia”. Cu atât mai mult, nu este clar de ce vedeta nu a făcut public până acum acest detaliu.
Revenind la motivul pentru care vedeta a ajuns să se trezească în centrul unui proces, CNCD preciza într-un comunicat că rândurile scrise de soția lui Andi Moisescu reprezentau faptă de discriminare și totodată încalcă dreptul la demnitate.
„Mesajul publicat de Moisescu Olivia Veturia (fostă Steer): Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa? reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată”, se preciza în comunicatul CNCD.