Simona Halep

Care e pariul pe care Darren Cahill l-ar câştiga mereu împotriva Simonei Halep: „Ar ceda prima“

13.04.2021 | 19:06
Care e pariul pe care Darren Cahill lar castiga mereu impotriva Simonei Halep Ar ceda prima
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a sosit în România pentru a superviza antrenamentele Simonei Halep, care se pregăteşte pentru sezonul de zgură din circuitul WTA.

Darren Cahill: „Simona n-ar rezista în Australia. Iubeşte prea mult România“

Cu un aer relaxat, australianul a vorbit despre România, asemănările şi deosebirile dintre ţara lui şi a noastră, planurile Simonei, dar a dezvăluit şi ce pariu ar câştiga oricând cu sportiva din Constanţa.

ADVERTISEMENT

„Îmi este întotdeauna dor de România. Este un loc extraordinar. Am petrecut mult timp aici, cu Simona, la antrenamente, în ultimii ani şi îmi place să revin aici“, a declarat Darren Cahill, conform Prosport.

Provocat să răspundă dacă ar face schimb de ţări cu Simona pentru un an întreg, australianul a precizat că, între ei doi, ea ar ceda întotdeauna, din cauza dorului de casă.

ADVERTISEMENT

„Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista câteva săptămâni în Australia şi apoi ar fi într-un avion, direct înapoi în România“, a spus australianul.

Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură

Simona Halep s-a accidentat şi a fost nevoită să rateze trei turnee, la Doha, Dubai şi Miami. Ea a revenit la antrenamente pentru a fi în cea mai bună formă pe zgură, suprafaţa pe care se simte cel mai bine.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe site-ul oficial al WTA, Halep a fost prezentată ca „Regina zgurii“, iar într-un clasament alcătuit numai pe baza punctelor obţinute pe această suprafaţă, românca este lider detaşat, în ultimii ani, în faţa unor jucătoare precum Kiki Bertens, Karolina Pliskova sau Elina Svitolina. Ashleight Barty, locul 1 WTA la general, se află abia pe poziţia a şaptea exclusiv pe zgură.

Pentru Simona Halep urmează competiţiile de la Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie – 8 mai), Roma (10-16 mai) şi Roland Garros (30 mai – 13 iunie). Turneul de la Paris a fost amânat cu o săptămână. Ar fi trebuit să debuteze pe 23 mai.

ADVERTISEMENT

Nu va juca în FED Cup

Jucătoarea din Constanţa şi-a anunţat însă retragerea din echipa de FED Cup a României. Selecţionata noastră va juca în barajul de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Billie Jean King (actuala denumire a FED Cup) împotriva Italiei, în weekendul 16-17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

ADVERTISEMENT