Sport

Care e situația lui Neymar la PSG după numirea lui Christophe Galtier ca antrenor: „Am idei clare despre el”

Neymar Jr. (30 de ani) ar putea continua la Paris Saint-Germain și din această vară și este o piesă principală în strategia noului antrenor, Christophe Galtier.
06.07.2022 | 12:10
Care e situatia lui Neymar la PSG dupa numirea lui Christophe Galtier ca antrenor Am idei clare despre el
Neymar Jr. este evaluat la 75 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: AFP
ADVERTISEMENT

Telenovela Neymar la PSG continuă, deși mulți au anunțat deja plecarea sa de pe Parc des Princes și un posibil transfer la Chelsea.

Christophe Galtier, noul antrenor al lui PSG, anunț clar cu privire la Neymar: „Vreau să rămână aici cu noi”

Christophe Galtier l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, iar antrenorul francez își dorește ca starul brazilian să continue la Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Antrenorul care a oprit-o pe PSG cu Lille în cursa pentru titlu în 2021 a vorbit în termeni pozitivi despre Neymar, deși părea că acesta nu mai face parte din planurile noii conduceri a clubului.

„Vreau ca Neymar să rămână aici cu noi. Este un jucător de clasă mondială. Toți managerii din lume își doresc jucători de top ca el. Am deja idei clare despre planul meu pentru Neymar aici la PSG”, a declarat Christophe Galtier.

ADVERTISEMENT

Neymar și-a prelungit contractul cu PSG până în 2027

PSG i-a fixat un preț de minim 50 de milioane de euro, însă contractul lui Neymar a fost prelungit automat pentru încă cinci sezoane de la 1 iulie, conform cotidianului francez L’Equipe.

Cu toate acestea, Neymar ar putea pleca totuși de la PSG, iar Chelsea este cea mai probabilă destinație, anunță presa din Anglia.

ADVERTISEMENT

Neymar este dispus să plece de la PSG, însă a pus o condiție incredibilă potrivit El Pais. Atacantul vrea ca parizienii să îi achite integral salariul până în 2027, adică nu mai puțin de 200 de milioane de euro!

PSG a plătit 222 de milioane euro pentru transferul lui Neymar

PSG a plătit pentru Neymar celor de la Barcelona 222 de milioane de euro și este evaluat conform Transfermarkt la 75 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Neymar a reușit 100 de goluri și 60 de assist-uri pentru PSG, însă parizienii nu vor să mai suporte salariul stelar al brazilianului. Pe Stamford Bridge ar putea ajunge alături de Neymar și Cristiano Ronaldo, fostul său rival de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT
Tags: