Life

Care este acum relația dintre Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu. Ce se întâmplă cu Vacanța Mare

Cum se înțeleg în prezent Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu. Ce dezvăluiri a făcut renumitul actor despre Vacanța Mare.
23.03.2023 | 18:21
Care este acum relatia dintre Mugur Mihaescu Axinte si Radu Pietreanu Ce se intampla cu Vacanta Mare
Cum se înțeleg în prezent Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu. Ce dezvăluiri a făcut renumitul actor despre Vacanța Mare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Care este acum relația dintre protagoniștii care au făcut parte din unul dintre cele mai faimoase grupuri umoristice din România, format în anul 1987. Ce se întâmplă în momentul de față cu actorii din Vacanța Mare.

Cum se înțeleg în prezent Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu. Ce dezvăluiri a făcut renumitul actor despre Vacanța Mare

Mugur Mihăescu a spus cum se înțelege cu Florin Petrescu, cel care i-a dat viață lui Axinte, și cu Radu Pietreanu. Artiștii păstrează legătura și sunt prieteni foarte apropiați. Câștigătorul de la Masked Singer România se vede cu foștii colegi cât de des poate.

ADVERTISEMENT

Cei trei au scris istorie în televiziune datorită serialului de comedie Vacanța Mare, ultimul proiect în care au fost pe aceeași scenă fiind iUmor. Renumiții actori sunt în continuare unii dintre cei mai amuzanți din această branșă.

În altă ordine de idei, vedeta a vorbit și despre Garcea, personaj cu care poate fi confundat și în prezent pe stradă de oameni. Din fericire, artistul joacă acest rol și în producția Haita de acțiune, care a avut premiera pe 21 martie 2023.

ADVERTISEMENT

„Cu Radu Pietreanu, cu Florin Petrescu (Axinte), cu Emil Rădinoiu din când în când. Cu toată lumea mă înțeleg, noi am fost, mâna asta. Vorbesc cu Radu săptămânal, ne vedem de câte ori putem și am drum în zona lui sau el în partea asta.

Atunci îmi dau seama că, celor care mă strigă așa, le-am dăruit bucurie. Am trăit și voi trăi toată viața din bucuria oamenilor, indiferent ce fac – în afaceri, în cariera pe care o să o urmez.

ADVERTISEMENT

În tot ce fac, vreau să dăruiesc bucurie. Dacă s-a transformat Garcea în renume, jos pălăria. Nu am voie să fiu subiectiv în această meserie, dar cred că ai fost un twist foarte bun în Haita de acțiune, fără ca personajul tău să fie modificat”, a spus Mugur Mihăescu pentru cancan.ro.

Mugur Mihăescu, repetent de 3 ori

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați români, însă puțină lume știe că a fost repetent de 3 ori. Actorul din Vacanța Mare a studiat la Facultatea de Automatică pentru că îi plăcea matematica.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă a terminat studiile după 8 ani, primii bani câștigați de vedetă fiind după ce l-a buzunărit pe bunicul său. Ulterior, artistul a câștigat o sumă infimă după ce a mers la sorcovă, actorul precizând că a vrut să se facă inginer.

ADVERTISEMENT
Tags: