Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Care este adevăratul Dinamo?! Cornel Dinu a răspuns fără ezitare

Cornel Dinu a vorbit despre adevăratul Dinamo. Legenda formației din Ștefan cel Mare a oferit un răspuns amplu, legat de cele două entități din primul și al treilea eșalon.
25.10.2023 | 10:07
Care este adevaratul Dinamo Cornel Dinu a raspuns fara ezitare
Cornel Dinu a vorbit despre adevăratul Dinamo. Legenda formației din Ștefan cel Mare a oferit un răspuns amplu, legat de cele două entități din primul și al treilea eșalon.
ADVERTISEMENT

La fel ca și în cazul altor formații din România, CS Dinamo și FC Dinamo sunt două cluburi care reprezintă aceeași istorie. Însă, care fac acest lucru separat. Una dintre formații se află în a treia ligă, iar cealaltă în primul eșalon. În acest context, Cornel Dinu a vorbit despre adevăratul Dinamo.

Care este adevăratul Dinamo?!

În cadrul FANATIK SUPERLIGA, Cornel Dinu a fost întrebat despre adevăratul Dinamo. Legenda formației din Ștefan cel Mare a răspuns fără ezitare: “Dinamo este acela despre care mai scrie din când în când Buzărin prin articolele sale”.

ADVERTISEMENT

Aflat în platoul emisiunii, jurnalistul Alin Buzărin a specificat exemplul la care făcea referire Cornel Dinu: “Acela de la Hamburger, că am scris ieri, că tot s-au făcut 40 de ani”. Atunci, Dinamo a învins formația din Germania, Hamburg, scor 3-0, în semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Cornel Dinu, despre CS Dinamo

Legenda formației din Ștefan cel Mare este de părere că Dinamo este acolo, unde în conducerea clubului se află oameni care se identifică cu formația “alb-roșie”. Dar, și care au legătură cu tot ceea ce reprezintă Dinamo. Astfel, răspunsul lui Cornel Dinu se înclină în favoarea celor de la CS Dinamo. Formație care l-a adus și pe Ionuț Lupescu alături.

ADVERTISEMENT

“Care e Dinamo la ora actuală? E greu de spus. Am senzația că acolo la Dinamo (n.r. CS Dinamo) sunt niște băieți care sunt pasionați de sport, nu știu câtă competență au cei care conduc.

Sunt niște discuții la ora actuală, pentru că eu sunt legat ca președinte al fundației și de niște controale care se fac. În ultimii ani, ministerul a dat bani foarte mulți clubului Dinamo, dar, din păcate, nu au fost împărțiți și sunt niște controale la ora actuală care vizează, bineînțeles și maniera de a plăti.

ADVERTISEMENT

Fundația doar plătește ceea ce se hotărăște de cei din cadrul clubului Dinamo. Aceste controale sunt pentru că s-au cheltuit foarte mulți bani, dar nu într-un mod echilibrat la majoritatea secțiilor.

Eu când am preluat Dinamo în 1995 era o paragină. După 3 ani de zile am reușit să fac 5 echipe campioane, conform tradiției. Mergând cu oameni care conduceau, din Dinamo, cu oameni atașați de club și care simpatizau Dinamo, oameni din minister sau de afaceri”, a declarat Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza lui Cornel Dinu despre CSA Steaua - FCSB și CS Dinamo - FC Dinamo

ADVERTISEMENT