Life

Care este adevăratul motiv pentru care Adda a slăbit. Mărturisirile vedetei după scandalul provocat de George Buhnici

Adda a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a decis să slăbească. Vedeta a făcut niște mărturisiri sincere chiar în contextul scandalului provocat de George Buhnici.
20.07.2022 | 11:19
Care este adevaratul motiv pentru care Adda a slabit Marturisirile vedetei dupa scandalul provocat de George Buhnici
Care este adevăratul motiv pentru care Adda a slăbit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda a vorbit despre imaginea de sine și de importanța felului în care arată o femeie. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să slăbească.

Adda, adevăratul motiv pentru care a slăbit

Adda a dezvăluit că societatea este cea care pune o presiune pe femei, pentru ca ele să arate bine, recunoscând că a fost una dintre victimele acesteia, dorind să slăbească pentru a opri criticile și batjocura altora.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe rețelele de socializare, vedeta a vorbit despre slăbit și despre imaginea de sine, afirmații făcute în contextul scandalului provocat de George Buhnici, care a făcut comentarii controversate referitoare la corpul femeilor.

Astfel, Adda a recunoscut că a slăbit pentru că a cedat presiunilor din fața societății pentru a arăta bine.

ADVERTISEMENT

Adda a recunoscut că se teme să se îngrașe la loc

Aceasta a recunoscut că decizia ei nu a avut legătură cu dorința de a fi mai sănătoasă, ci pentru a nu se mai simți rușinată în fața celorlalți din cauza kilogramelor în plus.

Mai mult, cântăreața Adda a spus că îi este frică de ce se va spune despre ea în cazul în care se îngrașă la loc.

ADVERTISEMENT

„Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate.

Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă”, a spus Adda pe social media.

ADVERTISEMENT

Adda a dat vina pe societate pentru aceste concepții greșite care sunt înrădăcinate și a spus că respectul față de propriul corp nu poate fi compatibil cu înfometarea pentru a arăta bine și cu ura față de faptul că nu ne încadrăm în normele societății.

„Pentru că asta ne face societatea. Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori. Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și neiubire”, a explicat vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT