News

Care este adevăratul motiv pentru care Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, a plecat în SUA!

17.06.2019 | 11:35
Care este adevaratul motiv pentru care Alexandra fiica lui Liviu Dragnea a plecat in SUA
Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, a cochetat cu lumea modei. Sursa foto:b1.ro

Încarcerat la penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și jumătate, dictată de magistrații ÎCCJ în dosarul ce vizează angajările fictive de la DGASPC Telorman, fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are parte și de vești bune în următoarea perioadă. Fiica sa, Alexandra, s-a întors din Statele Unite ale Americii, special pentru a-și vizita tatăl în aceste clipe dificile.

De ce a plecat Alexandra Dragnea în SUA

Dacă despre fiul și iubita omului care a condus până de curând formațiunea politică aflată la guvernare, au circulat de-a lungul timpului în peisajul media diverse amănunte picante, despre Alexandra, mezina familiei, nu sunt cunoscute foarte multe lucruri.

Tânără de 24 de ani a absolvit Facultatea de Limbi Străine, luând apoi hotărârea de a-și încerca norocul peste ocean, în Statele Unite ale Americii, unde locuiește de ceva vreme, alături de iubitul său, cântărețul Alex Mațaev. Cei doi s-au cunoscut în 2013, când acesta era concurent la X Factor, reușind atunci să cucerească publicul cu aparițiile sale, care l-au dus până în finala show-ului, pierdută însă, în fața lui Florin Ristei.

Alexandra Dragnea, alături de iubitul său, Alex Mațaev. Sursa foto:evz
Alexandra Dragnea, alături de iubitul său, Alex Mațaev. Sursa foto:evz

Fiica lui Liviu Dragnea a apărut în videoclipul iubitului său

Extrem de discretă, Alexandra Dragnea a încercat mereu să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, fără a ezita însă să-și sprijine iubitul în cariera muzicală. Mai concret, fiica fostului lider social-democrat a filmat alături de Alex Mațaev videoclipul piesei „Cu capul în nori”, punându-i acestuia la dispoziție chiar domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria.

Mai mult decât atât, Alexandra nu a ezitat să-l însoțească pe tânărul artist originar din Republica Moldova, atunci când acesta a luat hotărârea de a -și încerca norocul în industria muzicală din Statele Unite ale Americii, iar decizia s-a dovedit a fi una inspirată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste chiar în Los Angeles, iar cântărețului nu îi merge de loc rău nici pe plan profesional.