Life

Care este adevărul relației dintre Augustin și Lucian Viziru. Se înțeleg bine cei doi frați sau nu?

Augustin Viziru a povestit care este, de fapt, relația pe care o are cu fratele lui, actorul Lucian Viziru. Acesta a mărturisit că lucrurile nu sunt neapărat roz între ei și a descris relația dreptul una „dubioasă”.
12.06.2022 | 18:16
Care este adevarul relatiei dintre Augustin si Lucian Viziru Se inteleg bine cei doi frati sau nu
Care este adevărul relației dintre Augustin și Lucian Viziru. Foto: Capturi video youtube
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a spus ce relație are, de fapt, cu fratele lui! Cum se înțeleg Augustin și Lucian Viziru.

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian:

Augustin Viziru a spus adevărul despre relația pe care o are cu fratele său, actor la rândul lui, Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Cei doi au au lucrat împreună la mai multe proiecte vremea când ajung erau amândoi actori în seriale de succes.

Ambii au ajuns faimoși, dar Augustin Viziru mărturisește că a trăit în umbra fratelui său și chiar și acum este confundat pe stradă cu Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Augustin Viziru descrie relația cu fratele lui drept una „dubioasă”

Chiar dacă oamenii știu că vorbesc, de fapt, cu Augustin Viziru, actorul la mărturisit că primul nume care le vine în minte atunci când îl strigă este tot cel al fratelui său.

„Popularitatea nu i-am depășit-o niciodată. Acum lumea pe stradă mă strigă tot Lucian Viziru. Lumea știe cine sunt, dar îmi spune Lucian Viziru pentru că asta le vine prima oară. Pentru că Lucian e un brand.

ADVERTISEMENT

Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul, ne enervăm foarte tare când stăm de vorbă unul cu altul pentru că avem concepții total diferite despre viață, încât preferăm să nu o facem”, a spus actorul în podcastul În Oglindă.

Relația pe care o are Augustin Viziru cu fratele lui este una ciudată, după cum mărturisește chiar el. Ambii au atitudini și mentalități total diferite despre viață, motiv pentru care de multe ori ajung să se certe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actorul a dezvăluit că sunt momente în care pur și simplu nu vorbește cu fratele lui pentru că știe că vor ajunge la un conflict.

Chiar dacă lucrurile stau așa, Augustin Viziru mărturisește că își iubește fratele extrem de mult și încă de când erau mici i-a luat mereu apărarea, chiar dacă Lucian Viziru era fratele mai mare.

„Dar în același timp, pentru mine frate-miu e sufletul și inima mea. Frate-miu mereu a fost mai tăcut, dar eu îi băteau colegii de clasă dacă se luau de el. Lucian a fost tot timpul ăla cuminte”, a spus Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT
Tags: