Life

Care este boala de care suferă Johnny Depp. Fosta soție, Amber Heard, îl acuză pe actor

Johnny Depp suferă de o afecțiune care a fost făcută publică în procesul cu fosta soție, Amber Heard. Aceasta ar fi contribuit la comportamentul renumitului actor.
02.08.2022 | 12:34
Care este boala de care sufera Johnny Depp Fosta sotie Amber Heard il acuza pe actor
Afecțiunea de care suferă Johnny Depp. A fost făcută publică în procesul cu Amber Heard. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Starul de la Hollywood, cunoscut pentru rolurile sale, ar fi fost diagnosticat cu o boală pentru care a luat și tratament. Dezvăluirea a fost relatată de avocații fostei partenere de viață pe care a dat-o în judecată în 2019.

Afecțiunea de care suferă Johnny Depp. A fost făcută publică în procesul cu Amber Heard

Johnny Depp este acuzat de fosta soție, Amber Heard, de disfuncție erectilă. Afecțiunea ar sta la baza comportamentului pe care l-a avut protagonistul din Pirații din Caraibe în timpul mariajului cu blondina.

ADVERTISEMENT

Boala de care suferă actorul a fost menționată pentru prima oară în luna martie. Avocații artistei susțin că afecțiunea trebuie luată în considerare în contextul acuzațiilor de abuz sexual aduse de vedetă.

Amber Heard l-a acuzat pe fostul partener de viață de violență domestică, explicând că la un moment dat a fost abuzată cu o sticlă de alcool, lucru pe care Johnny Depp îl neagă vehement.

ADVERTISEMENT

„Depp a preferat să nu dezvăluie că suferă de disfuncție erectilă, o astfel de afecțiune fiind absolut relevantă pentru violența sexuală, inclusiv furia. Johnny Depp ar fi folosit o sticlă pentru a o viola pe Amber Heard”, susțin documentele, notează okmagazine.ro.

Amber Heard, abuzată de fostul soț, Johnny Depp

Mai mult decât atât, avocații lui Amber Heard susțin că problemele de natură sexuală l-au făcut pe Johnny Depp să devină „furios sau agitat”, altercația cu sticla petrecându-se la numai o lună de la căsătorie.

ADVERTISEMENT

Evenimentul nefericit a avut loc în martie 2015 în timpul unei altercații, în Australia, la momentul respectiv starul alegându-se cu un deget tăiat.

Vedeta din Pirații din Caraibe a susținut că s-a tăiat într-o sticlă de votcă aruncată de fosta parteneră. Ulterior, ar fi scris cu sânge numele blondinei pe o oglindă.

ADVERTISEMENT

„Nu știam dacă sticla pe care o avea era spartă. Nu simțeam nimic”, a declarat actrița în timpul procesului de defăimare cu fostul soț.

ADVERTISEMENT