Fotbal intern

Care este bugetul de transferuri la U Craiova! Anunţul făcut de Mihai Rotaru înainte de mercato

06.06.2019 | 19:16
Care este bugetul de transferuri la U Craiova Anuntul facut de Mihai Rotaru inainte de mercato

U Craiova se pregăteşte de sezonul 2019-20 din Liga 1 Betano şi are un buget de transferuri consistent pentru vară. Mihai Rotaru, patronul formaţiei din Bănie, a răspuns întrebărilor puse de fanii echipei pe contul oficial de Facebook al clubului şi a dezvăluit câţi bani vor fi investiţi în achiziţiile de jucători.

Care este bugetul de transferuri la U Craiova. Câţi bani se duc pe salarii la Ştiinţa

Mihai Rotaru a dezvăluit care va fi bugetul Universităţii Craiova pentru viitorul sezon şi a anunţat câţi bani vor fi disponibili pentru transferuri. Astfel, oltenii se vor baza pe 1.500.000 de euro pentru achiziţii, în timp ce bugetul total al clubului este cifrat la 9.000.000 de euro.

“9 milioane de euro, dintre care aproximativ 1,5 milioane sunt aferente transferurilor. Cele mai importante cheltuieli sunt: 4.800.000 euro salarii plus impozite aferente salariilor, 500.000 euro Centrul de Copii și Juniori şi 1.000.000 euro cantonamente, deplasări, chartere etc.”, a declarat Mihai Rotaru pentru pagina de Facebook a Universităţii Craiova.

Care este bugetul de transferuri la U Craiova (sursă foto: sportpictures.eu)
Care este bugetul de transferuri la U Craiova (sursă foto: sportpictures.eu)

Câţi bani au fost investiţi în Centrul de Copii şi Juniori al Ştiinţei

Cu această ocazie, Mihai Rotaru a vorbit şi de investiţiile făcute în Centrul de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova. Patronul Ştiinţei a declarat că în decursul a şase ani au fost investiţi peste 2.000.000 de euro în academia echipei din Bănie.

“Aproximativ 500.000 euro/an și nu includem transferurile de jucători. În decursul celor 6 ani am investit peste 2,2 milioane de euro în academie. Principala problemă cu care ne confruntăm este reprezentată de lipsa infrastructurii. Sperăm ca până la sfârșitul anului să rezolvăm această problemă. Este o activitate unde avem foarte multe de îmbunătățit în toate planurile. În decursul celor 6 ani am încercat să construiesc cărămidă cu cărămidă un club care să fie independent față de problemele de moment ale unuia sau altuia dintre conducători. Îmi doresc ca performanța să vină ca urmare a unei construcții solide și nu în urma unui hei-rupism care ulterior să ducă la falimentul proiectului”, a mai precizat Mihai Rotaru.

Tags: