Life

Care este cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu pentru anul 2022. Are legătură cu fiica sa

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa, dar și despre momentul în care speră să își reîntâlnească fiica. Omul de afaceri nu a mai văzut-o pe Irinuca din anul 2018.
30.12.2021 | 08:19
Care este cea mai mare dorinta a lui Irinel Columbeanu pentru anul 2022 Are legatura cu fiica sa
Care este cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu pentru anul 2022
ADVERTISEMENT

În anul 2021, Irinel Columbeanu și-a îndeplinit un vis. Și-a lansat primul volum, Istoria unui vehement-Ipocrația. Pentru următorul an are planuri mari.

Acesta a dezvăluit că se va relansa cât de curând în afaceri.

Totuși, cea mai mare dorință pentru anul 2022 este legată de fiica sa, Irina.

Care este cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu pentru anul 2022. Are legătură cu fiica sa

Finalul de an a fost pentru Irinel Columbeanu unul destul de bun. Omul de afaceri și-a realizat un vis. A reușit să-și lanseze prima carte și a promis că urmează încă două volume. În plus se pare că a făcut toate planurile pentru a se relansa în afaceri.

ADVERTISEMENT

Columbeanu a dezvăluit într-un interviu acordat celor de la Ciao cum petrece sărbătorile de iarnă. Își dorește să fie înconjurat de oameni care să-l înțeleagă. Nu are rude care să-i treacă pragul, dar nu este trist. În aceste zile, gândurile sale sunt îndreptate spre fiica sa, Irinuca, pe care nu a mai văzut-o din anul 2018.

La acel moment, a decis să o lasă să plece în Statele Unite pentru a locui împreună cu mama sa. Relația dintre Columbeanu și adolescentă este extrem de apropiată, cei doi vorbind foarte des.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să poată avea posibilitatea de a face ce-i place. Să mă revăd cu ea  atunci când va fi și ea împlinită, iar de aceasta depinde și unde”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao.

Și cea mai frumoasă amintire de Crăciun are legătură tot cu fiica sa și a Monicăi Columbeanu.

“Cel mai frumos Crăciun a fost cel în care am reușit să o fac pe fiica mea să creadă în existența Moșului, dar (sper) și că cele mai îmbucurătoare cadouri tot singur ți le trimiți”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu se așteaptă să-i treacă pragul prea mulți prieteni, de sărbători,  Irinel Columbeanu nu va fi singur. Nu a dat foarte multe amănunte, dar se pare că iubește din nou.

Omul de afaceri a dezvăluit că pentru el femeia ideală este cea cu care se poate înțelege doar din priviri.

ADVERTISEMENT