Life

Care este cea mai mare frică a lui Dan Capatos. Prezentatorul nu și-a putut îndeplini visul din această cauză

Ce meserie a vrut să aibă Dan Capatos. Care este frica imensă are l-a împiedicat să își împlinească visul. Prezentatorul de la Xtra Night Show a vorbit abia acum despre ea.
03.08.2022 | 07:08
Care este cea mai mare frica a lui Dan Capatos Prezentatorul nu sia putut indeplini visul din aceasta cauza
Care este cea mai mare frică a lui Dan Capatos. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a mărturisit ce meserie i-ar fi plăcut să aibă, dar și care este frica ce l-a împiedicat să își vadă visul împlinit. Nu are nicio legătură cu televiziunea!

Ce meserie a vrut să aibă Dan Capatos. Ce frică l-a împiedicat

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară, dar acesta nu și-a dorit mereu să urmeze aceasta carieră.

ADVERTISEMENT

De fapt, ce și-ar fi dorit să facă prezentatorul de la Xtra Night Show era să devină un star rock. Singura problemă în acest caz este că Dan Capatos are frică de scenă și nu ar fi putut vorbi în fața multor oameni, așa cum fac cântăreții cu fanii lor.

Dan Capatos a recunoscut că atunci când a început să se gândească serios ce vrea să facă cu viața lui, i-au apărut gânduri legate de jurnalism.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după atâția ani în branșă, prezentatorul TV spune că se duce la muncă cu bucurie și prezintă emisiunea pentru a se distra, așa că nici nu simte că lucrează.

„Asta mi-am dorit să devin când am început să mă gândesc serios (n.r să fie jurnalist).

Mi s-a părut foarte mișto să câștigi bani din ce îți place. Eu mă duc la emisiune să mă distrez, nu mă duc la muncă. (…) Dacă ar fi o reîncarnare, mi-ar plăcea sau mi-ar fi plăcut să fiu star rock, deși nu, nu pot vorbi pe o scenă”, a dezvăluit Dan Capatos în cadrul podcastului La Mijloc, cu Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

ADVERTISEMENT

De ce se teme Dan Capatos. Prezentatorul a dezvăluit cea mai mare frică a sa

Dan Capatos a mărturisit că nu ar fi în stare să vorbească cu masele și spune că este diferit când vede beculețele de la camerele de filmat, care nu îi dau trac.

În schimb, dacă ar trebui să vorbească cu mai mult de trei oameni în fața sa, ar avea mai probleme, a spus cu sinceritate Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

„Așa, cu 7.000 de camere, văd beculețele alea, nu mă gândesc că în spatele lor sunt stadioane întregi de oameni. Să mă pui să prezint ceva pe o scenă?”, a spus prezetatorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: