News

Care este cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. Artistul nu are copii

27.09.2019 | 12:15
Care este cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu Artistul nu are copii
Mihai Constantinescu ar fi vrut să aibă copii! Cel mai mare regret din viața artistului *foto: viva.ro

Mihai Constantinescu se află internat în stare critică la Spitalul Floreasca, după mai multe luni în suferință, în urma unui stop cardio-respirator. Cel mai mare regret din viața sa, după cum au susținut și rude ale cântărețului, este că nu a avut copii.

Cel mai mare regret din viața lui Mihai Constantinescu, faptul că nu a avut copii

Chiar dacă a avut mai multe relații cu foarte multe femei, artistul nu le-a putut convinge pe vreuna dintre ele să îi ofere un copil. Mai mult sora lui Mihai Constantinescu susține că acesta și-ar fi dorit să aibă o fetiță, lucru care nu s-a întâmplat din cauza soțiilor:

„Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie să răspundă, în funcție de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a căsătorit cu gândul să aibă o fetiță, dar ea nu a vrut să-și strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele și-au dorit copii cu el, dar le era teamă că el nu vrea și nu l-au întrebat. Îmi pare foarte rău, am venit singuri, plecăm singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cântărețului, cea care la rândul său a murit din cauza unei maladii.

Mihai Constantinescu ar fi vrut să aibă copii! Cel mai mare regret din viața artistului
Mihai Constantinescu, alături de soția sa, Simona Secrier *foto: antena3

Mihai Constantinescu a fost aproape să aibă copii în tinerețe

Mihai Constantinescu a mărturisit însă că a fost aproape să aibă un copil când era tânăr: „Un copil responsabilizează mama enorm. Nu a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost în tinerețe cu o fată splendidă și a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se mai întample absolut nimic. Așa că a făcut avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani și ea era în clasa a 12-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi lăsat copilul”, a povestit, peste ani, cântărețul.

Mihai Constantinescu și soția lui, Simona Secrier, nu au copii, deși sunt împreună de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în secret în fața a câtorva rude. Secrier era mai tânără decât soțul său cu 26 de ani.