Life

Care este cel mai mare regret al lui Neti Sandu? Vedeta Pro TV, dezvăluiri sincere despre viața sa

Neti Sandu a făcut dezvăluiri sincere despre viața sa. Celebrul astrolog de la Pro TV a mărturisit care este cel mai mare regret al său și ce ar schimba atunci când vine vorba de aspectul fizic.
21.06.2022 | 11:52
Care este cel mai mare regret al lui Neti Sandu Vedeta Pro TV dezvaluiri sincere despre viata sa
Neti Sandu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu este, poate, cel mai cunoscut astrolog din România. Previziunile ei de la Pro TV sunt cele mai așteptate, iar oamenii sunt nerăbdători să afle cum va arata ziua lor. Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri sincere despre viața sa și a spus care este cel mai mare regret al ei.

Neti Sandu a spus care este cel mai regret al său. Dezvăluirea celebrului astrolog de la Pro TV

Neti Sandu apare întotdeauna la televizor cu zâmbetul pe buze. Zi de zi le spune oamenilor ce le-au rezervat astrele, iar horoscopul realizat de ea este unul mult așteptat.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta Pro TV recunoaște că are și regrete. Neti Sandu a acordat un interviu pentru publicația VIVA și a vorbit sincer despre aceste aspecte.

„Cel mai mai mare regret este că nu am putut să fac mai mult decât am făcut”, a mărturisit Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

Totodată, astrologul, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit ce schimbare ar face atunci când vine vorba de aspectul său fizic.

„Talia aș schimba-o, ca aspect fizic”, a spus Neti Sandu.

Care este cel mai valoros lucru pe care Neti Sandu îl deține?

Neti Sandu a dezvăluit că cel mai valoros lucru pe care îl deține, din punct de vedere financiar, este locuința sa. De asemenea, aceasta a mărturisit că, dacă ar fi să se mute din România, i-ar plăcea să locuiască la Paris, Barcelona și Hawaii.

ADVERTISEMENT

Întrebată care este cea mai mare calitate pe care o admiră la un bărbat, Neti Sandu a răspuns scurt și a spus că este vorba despre rafinament.

În cazul femeilor, astrologului îi place atunci când acestea exprimă senzualitate. De altfel, în cazul ei, fericirea este atunci când este de acord cu ea însăși.

ADVERTISEMENT

„Admir exact feminitatea, cum știe o femeie să se facă plăcută, senzualitatea”, a afirmat celebrul astrolog.

ADVERTISEMENT
Tags: