Life

Care este cel mai trist oraș din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest municipiu

Care este cel mai trist oraș din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest municipiu. Consiliul Tineretului din România a realizat un studiu la care au participat mai mulți tineri.
23.07.2022 | 11:01
Care este cel mai trist oras din Romania Nimeni nu sar fi asteptat la acest municipiu
Care este cel mai trist oraș din România. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai trist oraș din România este unul la care nu multe persoane s-ar fi așteptat. Este vorba despre un oraș situat la malul mării, vizitat de un număr mare de turiști în fiecare vară.

Cel mai trist oraș din România

De Ziua Tineretului, Consiliul Tineretului din România a realizat un studiu numit “Tineri după pandemie: Orașe Fericite”.

ADVERTISEMENT

Studiul a fost realizat cu scopul de a se afla care este nivelul de fericire al românilor, pe o scară de la 1 la 10.

La baza studiului a stat un sondaj prin care s-a analizat cât de fericiți sunt tinerii, ce grad de siguranță simt în orașul din care provin, dar și ce lucruri ar putea fi îmbunătățite în acesta.

ADVERTISEMENT

Conform studiului realizat de Consiliul Tineretului din România, cel mai trist oraș este Constanța. Nu mulți se așteptau la acest rezultat, din moment ce este vorba despre orașul unde oamenii merg să se distreze în sezonul estival.

5.000 de tineri au fost implicați în acest studiu, având vârste cuprinse între 15 și 29 de ani. Aceștia provin din Târgu Jiu, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare, Bacău și Constanța.

ADVERTISEMENT

Nivelul de fericire pe care acești tineri îl simt în România este 6,69, notează spynews.ro.

Care este cel mai fericit oraș din România

Dacă cel mai trist oraș de la noi din țară este Constanța, cel mai fericit este situat în zona Moldovei. Potrivit studiului, Iași este orașul în care tinerii sunt cei mai fericiți.

În plus, cei care au participat la sondaj au oferit și argumente. Cei mai mulți vor să se implice în dezvoltarea orașelor din care provin pentru a le îmbunătăți.

ADVERTISEMENT

În urma studiului realizat de Consiliul Tineretului din România, Cluj-Napoca este cel mai unit și mai curat oraș de la noi din România.

6 din 10 tineri consideră că orașele din carte provin s-au adaptat cu ușurință situației generate de pandemia de COVID-19.

Aceștia au declarat că vor să facă voluntariat pentru a putea contribui la dezvoltarea locurilor unde locuiesc.

ADVERTISEMENT