Life

Care este, de fapt, motivul real al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce s-a întâmplat între cei doi

29.05.2020 | 19:06
Care este de fapt motivul real al divortului dintre Andreea Balan si George Burcea Ce sa intamplat intre cei doi
Andreea Bălan și George Burcea au început oficial procesul de divorț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Separarea dintre cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea ridică în continuare numeroase semne de întrebare pentru că niciunul dintre ei nu a divulgat motivul real al divorțului. Frumoasa blondină a lăsat, însă, să se înțeleagă prin intermediul celei mai recente melodii de unde a plecat separarea.

Andreea Bălan, despre adevăratul motiv al divorțului de George Burcea

În ultimele patru luni Andreea Bălan a încercat să le explice fanilor din mediul online ce a dus la ruptura dintre ea și actorul George Burcea alături de care are două fetițe. Renumita artistă și-a pus sufletul pe tavă prin intermediul versurilor, ultimele sale piese scoțând la iveală multe adevăruri.

ADVERTISEMENT

„Am crezut în basme”, melodia lansată recent de cântăreață reflectă întocmai motivul real al despărțirii de fostul partener de viață. Concret, sunt anumite versuri care transmit că acesta ar fi mințit, însă nu se știe clar în legătură cu ce anume.

„Eu am crezut în basme cu final fericit / Până am văzut că-n fiecare castel / E un Făt-Frumos ce a mințit, / Am crezut în povestea cu destin împlinit / Până am văzut că și destinul e-un drum cam abrupt / Dar eu nu l-am ocolit”, sunt câteva dintre versurile melodiei Andreei Bălan. 

ADVERTISEMENT

Melodia artistei, mesaj puternic emoțional

Momentan nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat între Andreea Bălan și George Burcea, însă un lucru este cert. Iubirea lor s-a risipit, cel care a greșit mai mult fiind actorul care de patru luni nici nu mai locuiește alături de vedetă.

„«Am crezut în basme» spune povestea mea, dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram în ziua lansării piesei, pe 26 mai.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă melodiei a frumoasei blondine a avut un impact emoțional foarte puternic, în special pentru că este inspirată din povestea sa de dragoste care în cele din urmă s-a destrămat ca un castel de nisip luat de valurile mării.

Cântăreața dovedește încă o dată că nu se lasă doborâtă de greutăți și reușește să meargă mai departe pentru ea, dar și pentru fiicele sale. Andreea Bălan crede în continuare în iubire, în ciuda faptului că până va ajunge la fericirea sublimă trebuie să facă un mic ocol.

ADVERTISEMENT

„Am învățat că mai am multe de învățat”, este unul dintre mesajele transmise de jumătatea trupei Andre pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT