Life

Care este, de fapt, relația dintre Antonia și părinții lui Alex Velea: “Le suntem recunoscători”

Care este, de fapt, relația dintre Antonia și părinții lui Alex Velea. Cântăreața a dezvăluit și cum i-a cunoscut pe părinții partenerului ei de viață.
16.06.2022 | 19:47
Care este de fapt relatia dintre Antonia si parintii lui Alex Velea Le suntem recunoscatori
Antonia, despre relația cu părinții lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia a dezvăluit care este relația pe care o are cu părinții lui Alex Velea, dar și cum i-a cunoscut pe aceștia.

Care este relația dintre Antonia și părinții lui Alex Velea

Cântăreața are o relație foarte bună cu părinții partenerului ei de viață, care îi ajută foarte mult cu copiii atunci când ei au concerte sau filmări.

ADVERTISEMENT

Antonia i-a cunoscut pe viitorii ei socrii atunci când încă locuiau la Craiova, iar ea și Alex Velea au mers acolo în vizită.

“Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim.

ADVERTISEMENT

Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită. Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul.

Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte.”, a declarat Antonia pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Alex Velea i-a cunoscut pe părinții Antoniei natural, la ceva timp după ce a început relația celor doi, atunci când au crezut că e momentul să se întâlnească.

“Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească.”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT

De la ce apar conflictele în relația Antoniei cu Alex Velea

Cântăreața a fost întrebată dacă există certuri în relația cu Alex Velea. Acestea pornesc doar de la lucruri banale și nici nu durează prea mult.

Antonia recunoaște că au existat mai multe neînțelegeri la începutul relației. La vremea respectivă, amândoi erau judecați de public și primeau numeroase comentarii negative.

“Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul.

Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice.

Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol.”, a mai explicat Antonia pentru sursa citată.

Cei doi sunt împreună de aproape zece ani, iar artista a dezvăluit care este secretul relației lor. “Iubire, respect, comunicare, atracție și faptul că ne susținem unul pe celălalt în orice.”, a mai spus vedeta.

Antonia și Alex Velea sunt logodiți din vara anului trecut. Încă nu au făcut prea multe planuri în legătură cu nunta. Solista a spus că va începe să-și caute rochie de mireasă atunci când se apropie evenimentul.

ADVERTISEMENT