Sport

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Neluţu Varga! Cristi Balaj, mesaj la miezul nopţii: “Membrii familiei m-au rugat să spun asta!”

Neluţu Varga se confruntă cu probleme de sănătate după eşecul campioanei României din meciul cu Pyunik Erevan, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
16.07.2022 | 21:32
Care este de fapt starea de sanatate a lui Nelutu Varga Cristi Balaj mesaj la miezul noptii Membrii familiei mau rugat sa spun asta
Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
16-07-2022
21:19

Cristi Balaj, mesaj după victoria cu Rapid: "Membrii familiei m-au rugat să spun asta"

Cristi Balaj a declarat la finalul meciului CFR Cluj – Rapid 1-0 că îi dedică victoria patronului Neluţu Varga, oferind noi declaraţii despre starea de sănătate a patronului: “Nu în fiecare zi este duminică şi nu s-a nimerit să luăm gol pe final. Am un deja vu. Mi-e greu să privesc finalul de joc. Puteam să mai dăm un gol şi scăpam de emoţii.

Am atacat, am avut ocazii, dar portarul lor a fost excelent. Îi dedicăm victoria patronului, suporterii au venit cu un banner. Am şi discutat cu el. Membrii familiei m-au rugat să demontez afirmaţiile false apărute în mass-media. Este din ce în ce mai bine, comunicăm şi este total fals cu ce a apărut, cu anumite complicaţii.

Va fi, în curând, alături de noi. Diferenţa de bani nu este atât de mare în Conference League, suntem încă în obiectiv. Trebuie să obţinem mai multe performanţe pe plan internaţional. Dacă ne calificăm în grupe, am fi în obiectiv. După jocul de azi, avem speranţe. Jucătorii noştri s-au dăruit, important este că am obţinut o victorie”, a spus Balaj la final. 

CFR Cluj a avut o prestaţie foarte modestă în primul tur preliminar al Ligii Campionilor şi a fost eliminată de mai modesta Pyunik Erevan, după executarea loviturilor de departajare, scor 3-4, după 2-2 în 120 de minute.

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Neluţu Varga!

Patronul ardelenilor, Neluţu Varga s-a confruntat cu probleme de sănătate a doua zi după meci şi a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca. Omul de afaceri este monitorizat non-stop, însă în cursul zilei de sâmbătă au apărut informaţii îngrijotătoare referitoare la starea lui Varga.

ADVERTISEMENT

În spaţiul public au apărut informaţii că starea de sănătate a patronului de la CFR Cluj s-a înrăutăţit şi acesta ar fi în comă indusă pentru a-l proteja pe Neluţu Varga de leziunile cerebrale.

CFR Cluj, comunicat după ce s-a zvonit că patronul echipei este în comă indusă: “Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm”

Cei de la CFR Cluj au emis un comunicat prin care dezmint aceste informaţii, precizând că Neluţu Varga este în stare stabilă, comunică şi este alături de campioana României în meciul cu Rapid, din prima etapă a SuperLigii:

ADVERTISEMENT

“Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară.

ADVERTISEMENT

Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul ardelenilor.

Cristi Balaj, detalii despre starea de sănătate a lui Varga: “Am fost liniştit că totul e OK”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a declarat în cursul zilei de sâmbătă că Neluţu Varga a avut noroc că a fost în Cluj şi a primit primul ajutor într-un termen foarte scurt:

ADVERTISEMENT

Ştim doar că e bine îngrijit. Noroc că s-a întâmplat în Cluj, aproape de casă, cu noi lângă el. Primul ajutor i-a fost acordat într-un timp foarte scurt. Nu am vorbit cu el, dar am înţeles că e bine, e foarte bine.

Nu vor exista probleme, dar e monitorizat atent şi prevenţia e mai importantă decât să trebuiască să repari. Nu cunosc amănunte despre externare, membrii familiei au informaţii.

Am fost liniştit că totul e OK, nu pot decât să-i doresc sănătate şi să-i spun că suntem alături de el. Ne-am îngrijorat cu toţii. Important e că îşi va reveni, e bine îngrijit şi nu putem decât să ne bucurăm pentru această veste”, a spus Balaj la Primasport.

ADVERTISEMENT