Life

Care este, de fapt, starea lui Kate Middleton după chimioterapie. Anunțul făcut de prințul William

Prințul William, despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton. Prințesa de Wales urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer.
20.05.2024 | 14:11
Care este de fapt starea lui Kate Middleton dupa chimioterapie Anuntul facut de printul William
Care este starea lui Kate Middleton după chimioterapie. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prinţul William a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, care urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer.

Care este, de fapt, starea lui Kate Middleton după chimioterapie

După ce a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a început un tratament de chimioterapie preventivă și este în grija atentă a medicilor. Prințul William a făcut publice câteva detalii despre evoluția sănătății soției sale.

ADVERTISEMENT

În timpul unei vizite la Spitalul Comunitar St. Mary’s din Marea Britanie, Prințul William a vorbit cu un administrator al spitalului despre starea de sănătate a soției sale.

„L-am întrebat pe William despre soția lui Kate și el a spus: „Se simte bine, mulțumesc”, a transmis administratorul spitalului, Tracy Smith, reporterilor, conform Associated Press. „Și le-am sugerat să vină în vizită și să aducă copiii”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

William nu prea comentează despre starea soției sale de când ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sfârșitul lunii martie. Ea s-a retras de la îndatoririle publice șia rămas în mare parte în afara atenției publice.

Kate Middleton se află în „primele etape” ale chimioterapiei preventive

În urmă cu două luni, pe 22 martie 2024, Kate Middleton a făcut anunțul șocant, printr-o declarație video. Ea a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer și se află în „primele etape” ale chimioterapiei preventive.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales nu a specificat tipul de cancer. Diagnosticul a venit în urma unei intervenții chirurgicale abdominale pe care a suferit-o în ianuarie. „La acea vreme, se credea că starea mea nu era canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că cancerul a fost prezent”, a spus ea în înregistrarea video.

În mesajul său, prințesa a spus că echipa medicală a sfătuit-o să urmeze un tratament de chimioterapie preventivă. Chimioterapia preventivă este administrată înainte sau după un tratament primar, cum ar fi o intervenţie chirurgicală, pentru a reduce riscul ca un cancer să revină sau să se răspândească.

ADVERTISEMENT

Vestea a venit după ce Regele Charles al III-lea a anunțat propriul său diagnostic de cancer. Charles s-a întors la îndatoririle publice săptămâna trecută. Palatul Buckingham a declarat că medicii sunt încurajați de progresul său, chiar dacă tratamentul său continuă.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României