Life

Care este drama soției lui Ionuț Dolănescu. Prin ce a trecut Doinița: „E greu”

Drama neștiută din viața Doiniței Dolănescu. Soția artistului a trecut prin momente grele în trecut, deoarece a crescut fără unul dintre părinți. Mărturiile artistului.
27.06.2022 | 21:30
Care este drama sotiei lui Ionut Dolanescu Prin ce a trecut Doinita E greu
Drama neștiută din viața Doiniței Dolănescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu a vorbit despre soția sa, Doinița Dolănescu, și despre povestea de viață a acesteia. Lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru partenera sa de viață.

Drama neștiută din viața Doiniței Dolănescu

Ionuț Dolănescu a vorbit despre drama din viața soției sale, cea care este alături din ultimii 14 ani. Aceștia sunt legați de un lucru mult mai profund decât pasiunea pentru muzică.

ADVERTISEMENT

Despre Ionuț Dolănescu deja se știa că a crescut fără mamă, dar pentru Doinița Dolănescu lucrurile au stat diferit. Soția lui Ionuț Dolănescu a crescut fără tatăl ei.

Ionuț Dolănescu își iubește foarte mult soția, despre care spune că este un om foarte bun la suflet și unul dintre motivele pentru care a ajuns să fie așa poate fi și faptul că viața a supus-o la foarte multe încercări și a trebuit să crească fără tată.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit că îi spune în fiecare zi iubitei sale ce sentimente are pentru ea și o răsfață. De asemenea, Ionuț Dolănescu a explicat că face totul alături de partenera lui de viață.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. Probabil este un om atât de bun pentru că ea a crescut fără tată. E greu să fii și mamă și artistă…

ADVERTISEMENT

Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună”, a povestit Ionuț Dolănescu, la Etno TV.

Ionuț Dolănescu, declarații de iubire despre soția sa

Ionuț Dolănescu a spus despre soția lui că este o gospodină foarte bună și este cea care conferă liniște și fericire.

ADVERTISEMENT

Fără ea, lucrurile ar fi stat cu totul diferit în ceea ce îl privește, a mai mărturisit artistul.

Doinița este cea de-a doua soție a lui Ionuț Dolănescu. Acesta a mai fost căsătorit timp de zece ani cu Mariana Dolănescu, iar de 14 ani este alături de Doinița, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Vlad Dolănescu și Iancu Nicolae Dolănescu.

ADVERTISEMENT