Life

Care este emisiunea de la Antena 1 în care va apărea Iuliana Luciu: ”Nu am avut niciodată ce să comentez”

În ce reality show de la Antena 1 va putea fi urmărită Iuliana Luciu. Ce a mărturisit prezentatorul despre frumoasa vedetă.
27.05.2024 | 18:05
Care este emisiunea de la Antena 1 in care va aparea Iuliana Luciu Nu am avut niciodata ce sa comentez
În ce reality show de la Antena 1 va putea fi urmărită Iuliana Luciu. Ce a mărturisit prezentatorul despre frumoasa vedetă. Sursa foto: Instagram / a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este emisiunea de la Antena 1 în care va apărea Iuliana Luciu. „Nu am avut niciodată ce să comentez”, susține moderatorul care este extrem de încântat că revine pe sticlă după o pauză de câteva luni.

În ce reality show de la Antena 1 va putea fi urmărită Iuliana Luciu. Ce a mărturisit prezentatorul despre frumoasa vedetă

În ce reality show de la Antena 1 va putea fi urmărită Iuliana Luciu. Ce a mărturisit prezentatorul despre frumoasa vedetă. Sora mai mică a renumitei Nicoleta Luciu nu este deloc străină de această cunoscută emisiune.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Antena Stars, în vârstă de 37 de ani, abia așteaptă să se întoarcă la Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea, care a fost scoasă din grila de program la începutul acestui an. Postul a anunțat că emisiunea revine chiar săptămâna aceasta.

Mai exact, show-ul se va difuza în trei ediții consecutive difuzate la Antena 1 în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30. Frumoasa șatenă este extrem de încântată că face parte din acest proiect interesant.

ADVERTISEMENT

„Eu mă consider una dintre puținele invitate care s-a înţeles mereu bine cu Nea Marin”, a declarat Iuliana Luciu în urmă cu puțin timp despre emisiunea de la Antena 1, conform publicației a1.ro.

„Iuliana este singura despre care nu am avut niciodată ce să comentez. Este o fată foarte educată, muncitoare și serioasă!”, a mărturisit prezentatorul show-ului care revine pe sticlă pe 27 mai 2024.

ADVERTISEMENT

Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea revine la Antena 1

Iuliana Luciu nu este străină de acest show, nefiind la prima ediție. Printre vedetele de la Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea se mai numără Romică Țociu, Cornel Palade și Shondy, pe numele din buletin Alexandra.

Tânăra este o cântăreață de muzică pop. „Mi-e puțin frică de Nea Marin, trebuie să recunosc, dar sunt sigură că va fi foarte bine pentru că eu sunt ascultătoare și fac ceea ce am de făcut”, a spus artista, care e la prima apariție.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor putea urmări cum se descurcă vedetele, dar și care sunt provocările prin care trebuie să treacă atât la Antena 1, cât și pe platforma de streaming AntenaPLAY. Emisiunea care a ajuns la sezonul 10 are episoade noi și neașteptate.

ADVERTISEMENT