News

Care este legătura dintre părinţii Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi Penitenciarul Rahova. Acum s-a aflat

29.05.2019 | 12:00
Care este legatura dintre parintii Irinei Tanase iubita lui Liviu Dragnea si Penitenciarul Rahova Acum sa aflat

Există o legătură clară între părinţii Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi locul unde se află acum liderul PSD. Culmea, la Penitenciarul Rahova au lucrat cei care urmau să-i devină socrii omului care conducea Camera Deputaților. De altfel, deși se cunosc destul de puține lucruri despre partenera lui Dragnea, trecutul acesteia fiind învăluit în discreție și mister, în cele din urmă, presa a reușit să afle câteva informații.

Care este legătura dintre părinţii Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi Penitenciarul Rahova

Astfel, despre Irina Tănase se știe că este fiica unei asistente medicale și a unui electrician. Atât tatăl, cât și mama iubitei lui Liviu Dragnea au lucrat la Penitenciarul Rahova, locul unde a ajuns liderul social democraților. Între timp, cei doi nu se mai află în câmpul muncii. Au ieșit la pensie în urmă cu ceva ani, aceștia alegând să se retragă anticipat din activitate. De remarcat că părinții Irinei Tănase nu au avut câștiguri foarte mari.

În ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, cei doi nu au adus acasă sume prea mari. Tatăl Irinei Tănase încasa lunar 2100 lei, în timp ce mama logodnicei lui Dragnea primea puțin mai mult, 2500 lei pe lună. De remarcat că în octombrie 2013, tânăra a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, după care opt luni mai târziu a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, potrivit declarației de interese de la acea dată.

Care este legătura dintre părinţii Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi Penitenciarul Rahova. Dragnea și Irina
Irina Tănase a fost consilierul personal al șefului PSD. Sursă foto – facebook

Cum a ajuns Dragnea la închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul angajărilor fictive a două femei la Protecția Copilului Teleorman. Judecătorii au menținut decizia pe care au luat-o în primă instanță doar că, de data aceasta sentința s-a schimbat din ,,cu suspendare” în ,,cu executare”. La doar câteva ore distanță, Dragnea a fost condus la penitenciarul Rahova de polițiști.

Preț de 21 de zile, Liviu Dragnea va sta în carantină. Șefului PSD i se vor face teste și analize, va discuta cu un psiholog și se va decide dacă este apt pentru muncă. Este a doua condamnare definitivă pe care o primește Dragnea, după cea de la referendum.