ADVERTISEMENT
Life

Care este meniul concurenților de la Survivor România 2021. Ce mănâncă în fiecare zi

Autor: Alexa Serdan | 12.01.2021 | 16:35
Care este meniul concurenților de la Survivor România 2021. Ce mănâncă în fiecare zi
Care este meniul concurenților de la Survivor România 2021. Ce mănâncă în fiecare zi. Sursa foto: Instagram.com

Survivor România 2021 reprezintă o reală provocare pentru cei 24 de concurenți înscriși în competiție nu numai prin prisma probelor, ci și din cauza meniului pe care-l primesc aceștia din partea producătorilor de la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

Participanții trebuie să accepte că totul este la limita subzistenței încă de la locuință, condiții și hrană. Meniul concurenților aflați în jungla din Republica Dominicană este același în fiecare zi, și anume orez pe care sunt nevoiți să-l combine cu fructe pe care și le procură singuri.

Așadar, singurul aliment pus la dispoziția concurenților de la Survivor România este orezul. Acesta este consumat de cele mai multe ori împreună cu cocos, pe care participanții îl culeg singuri. De altfel, tot ei sunt cei care îl desfac, fără ajutorul celor din echipa reality show-ului.

Meniul concurenților de la Survivor România, sărac. Ce consumă aceștia

Din păcate, hrana nu este singura preocupare a concurenților înscriși la Survivor România, aceștia fiind nevoiți să renunțe la confortul de acasă pentru a-și construi singuri adăpostul. Produsele de îngrijire personală sau înfrumusețare lipsesc, la fel și apa, participanții spălându-se, în general, cu cea de la ploaie.

ADVERTISEMENT

Testul suprem este unul de supraviețuire din toate punctele de vedere și nimeni nu este privilegiat fie că face parte din echipa Faimoșilor, fie că este în cea a Războinicilor. Toți vor fi nevoiți să fie inventivi și puternici pentru a rezista cel mai mult în concurs.

„Veritabil experiment social și test de supraviețuire, competiția le va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistență fizică și psihică.

Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cotă de piață.

ADVERTISEMENT

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea.

La finele acestor încercări teribile va rămâne un singur câștigător”, au declarat reprezentanții Kanal D înainte de începerea primului sezon al competiției Survivor România, informează click.ro.

ADVERTISEMENT

Primul sezon a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu, care a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 250.000 de lei. Artista a investit această sumă într-un apartament în care locuiește alături de fiul său, Răzvan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!