News

Care este motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a i-a interzis lui Meghan Markle să poarte bijuteriile Prințesei Diana

04.04.2019 | 15:01
Regina Elisabeta a II-a i-a interzis lui Meghan Markle

O sursă de la Palatul Buckingam a dezvăluit în presa britanică faptul că Regina Elisabeta a II-a i-a interzis lui Meghan Markle, Ducesă de Sussex după căsătoria cu Prințul Harry, să poarte anumite bijuterii din colecția lăsată de Prințesa Diana fiilor săi. Prințul Harry este extrem de nemulțumit de decizia luată de bunica sa, mai ales că, susține el, soției fratelui său William, Kate Middleton, ducesă de Cambridge, nu i se aplică regula aceasta. Palatul Buckingham a impus lucruri noi pentru a „menține ordinea, ierarhia și prioritatea” în Familia Regală, potrivit dailymail.co.uk.

Regina Elisabeta a II-a i-a interzis lui Meghan Markle să poarte bijuteriile Prințesei Diana! Care este motivul?

Surse de la Palatul Buckimgam au dezvăluit că Meghan Markle are interzis la colecția de bijuterii lăsate de Prințesa Diana. Decizia a fost luată după ce aceasta a rămas „neimpresionată de comportamentul pretențios al lui Meghan”, comportament pe care l-a avut înainte ca actrița să se căsătorească cu Prințul Harry.

Noile reguli sunt impuse pentru a se „menține ordinea, ierarhia și prioritatea” în Familia Regală. Regina l-a informat pe Prințul William că nu toate bijuteriile din colecția purtată de Prințea Diana vor fi disponibile pentru Meghan”, a mai spus sursa citată.

Regina Elisabeta i-a interzis Ducesei de Sussex să poarte bijuteriile lăsate de Prințesa Diana
Regina Elisabeta i-a interzis Ducesei de Sussex să poarte bijuteriile lăsate de Prințesa Diana

Prințul Harry, nemulțumit de decizia Reginei Elisabeta

Prințul Harry nu a înțeles deloc decizia Reginei Elisabeta a II-a de a-i interzice tocmai soției sale să poarte bijuteriile lăsate de mama sa, Prințesa Diana. „Regina l-a informat pe Prințul William că nu toate bijuteriile din colecția purtată de Prințea Diana vor fi disponibile pentru Meghan. Chiar dacă Meghan este cea mai populară femeie din lume, Kate are un rang mai înalt decât ea”, a mai dezvăluit sursa citată.

Alte discuții referitoare la bijuteriile interzice lui Meghan au apărut și în ziua nunții sale cu Prințul Harry (19 mai 2018), zi în care Regin a a hotărât că „Primește ce tiară îi dau eu!”. Punct! „Doamna Markle şi-a exprimat dorinţa de a fi însoţită spre altar de simboluri florale ale tuturor celor 53 de ţări din cadrul Commonwealth. Doamna Waight Keller a conceput un voal ce reprezintă flora distinctă pentru fiecare ţară din Commonwealth, sub forma unei compoziţii florale spectaculoase”, anunța un comunicat al Palatului Buckingham, cu două zile înaintea nunții de acum un an.