Life

Care este motivul pentru care Virgil Ianțu și Ștefan Bănică nu și-au vorbit luni întregi: „Ne-am încordat amândoi și nu a fost bine”. Video

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au fost certați mai multe luni de zile, a dezvăluit chiar prezentatorul TV, care a spus și care a fost motivul acestor tensiuni dintre ei.
05.04.2022 | 00:34
Care este motivul pentru care Virgil Iantu si Stefan Banica nu siau vorbit luni intregi Neam incordat amandoi si nu a fost bine Video
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică, dar a dezvăluit și care a fost motivul pentru care aceștia s-au certat, punând capăt colaborării lor muzicale.

De ce s-au împrietenit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică

The 50’s era trupa lui Ștefan Bănică, pe care o avea alături de Virgil Ianțu și Bogdan Pavlică, aceștia din urmă având rolul de backing vocals. Aceasta a ținut nouă ani, își amintește prezentatorul de la Copiii spun lucruri trăsnite.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică s-au întâlnit în anul 1993 și s-au împrietenit datorită iubirii lor pentru muzică. Apoi, aceștia chiar au început să meagră în vacanțe împreună, iar ideea de a crea un grup muzical a venit destul de curând.

„Noi ne-am întâlnit pe la petreceri prin anul 1993, eram cam prin același anturaj. Ne-am tot întâlnit, el venea cu chitara și am început să cântăm.

ADVERTISEMENT

Cântam mult Beatles și ne-am plăcut. De fapt, muzica ne-a împrietenit. La un moment dat, a venit ideea asta de a face grupul vocal”, a dezvăluit Virgil Ianțu în podcastul lui Cătălin Măruță.

De ce s-a terminat colaborarea între Virgil Ianțu și Ștefan Bănică

Conform sursei citate anterior, Virgil Ianțu și Ștefan Bănică nu au mai colaborat din cauza tensiunilor și orgoliilor. Vedeta de televiziune nu a dat mai multe detalii, dar a subliniat că cel mai important lucru este că ambii și-au recunoscut greșelile.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu a declarat că este în relații bune cu artistul acum și că ar fi fost „nenatural” să fie certați.

„Totul s-a terminat probabil din cauza unui moment în care ne-am încordat amândoi și nu a fost bine. A fost o tensiune care s-a creat, poate că a fost orgoliu din ambele părți.

ADVERTISEMENT

Cel mai important a fost că, după o vreme, ne-am pus la masă împreună, am vorbit și ne-am spus că e păcat să stricăm totul. Nu ne-am vorbit câteva luni. Totuși, am jucat împreună și la aceeași piesă de teatru, ne tot vedeam, era nenatural să stăm supărați”, a mai povestit prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT