Life

Care este motivul real pentru care Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine. Explicația dată fanilor

Care este motivul real pentru care Gina Pistol nu arată chipul fiicei sale, explicat chiar de ea.
23.07.2021 | 14:06
Care este motivul real pentru care Gina Pistol nu arata chipul lui Josephine Explicatia data fanilor
ADVERTISEMENT

De când a născut, un lucru pe care l-au observat fanii este că atât Gina Pistol, cât și Smiley, fac postări cu fiica lor, dar fără să îi arate fața. Mama fetiței a explicat care este motivul real pentru care se întâmplă acest lucru.

Care este motivul real pentru care Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine

Astfel, fanii au fost curioși să afle de ce se întâmplă acest lucru, ba chiar au lăudat-o pe mămică pentru acest comportament. Gina Pistol a pus capăt întrebărilor pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Acolo, ea a explicat că este o alegere pe care a făcut-o împreună cu tatăl fetiței sale, Smiley. Motivul real pentru care cei doi au ales să nu arate fața lui Josephine este legat de „energia dubioasă” de pe rețelele de socializare.

Totuși, Gina Pistol nu a exclus posibilitatea ca ei să arate fața fetiței lor cândva. Decizia lor se aplică pentru acest moment, astfel că Smiley și Gina Pistol se pot răzgândi.

ADVERTISEMENT

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a explicat Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Gina Pistol a explicat cu cine seamănă Josephine: cu ea sau cu Smiley

De asemenea, vedeta a mai răspuns unei curiozități pe care o au fanii. Aceasta se referă la trăsăturile fetiței lor și de la care părinte a preluat mai multe. Pe scurt, întrebarea fanilor era cu cine seamănă, de fapt, micuța?

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a dezvăluit că încă nu își poate da seama cu cine seamănă Josephine mai bine, la fel cum nici Smiley nu poate.

De altfel, unii oameni spun că cea mică are chipul tatălui său, dar Gina nu este de aceeași părere. Vedeta de televiziune a mai dezvăluit și că fetița lor are ochii gri deschis.

ADVERTISEMENT

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine.

Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi (…) Este foarte expresivă.

Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT