Life

Care este numărul de telefon al lui Smiley. Îndrăgitul artist l-a publicat pe internet, pentru toată lumea

07.05.2021 | 17:45
Care este numărul de telefon al lui Smiley. Îndrăgitul artist l-a publicat pe internet, pentru toată lumea
Care este numărul de telefon al lui Smiley. Îndrăgitul artist l-a publicat pe internet, pentru toată lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Smiley le-a dat fanilor numărul său de telefon. Prezentatorul de la „Românii au talent” l-a publicat direct pe Internet, pentru toată lumea. Artistul a dezvăluit și care este motivul pentru care a luat această decizie neașteptată. 

Cântărețul este contactat frecvent de fani și primești zilnic mii de mesaje, postând numărul de telefon prima oară pe Youtube, iar în urmă cu numai o seară l-a publicat și pe pagina sa de Facebook, unde internauții au lăsat numeroase comentarii.

Dacă unii au fost convinși că totul este numai o simplă glumă, iată că Smiley a lămurit întreaga situație. Artistul și-a îndrumat fanii să-i trimită mesaje pe WhatsApp, deși nu are timpul necesar să le răspundă tuturor.

ADVERTISEMENT

Smiley le-a dat fanilor numărul de telefon. Care este acesta

Smiley a mărturisit că nu este vorba de numărul său personal, ci unul pe care-l folosește pentru a ține legătura cu oamenii din echipa sa. Cântărețul a luat această decizie surprinzătoare pentru a fi contactat direct, în legătură cu orice situație.

„0756727279, nu răspund la beep, dar răspund pe WhatsApp. Sună ca la taxi. Nici n-aș avea timp să vă răspund tuturor, dar vă rog să-mi lăsați un mesaj pe WhatsApp și revin când pot…

ADVERTISEMENT

După cum vedeți acum răspund pe Facebook, nu pot fi în două locuri în același timp. 

Când am zis că-mi public numărul de telefon în comentarii, mulți au zis că zic doar așa, ca să fac vizite la clip… Acum văd mulți care zic că nu e numărul meu, că profilul e fake sau că e o țeapă. Adevărul e că m-am ținut de cuvânt:

1) Am pus numărul de o săptămână în comentarii pe Youtube, puteți verifica.

2) Este numărul meu, nu cel personal, cel pe care mă sună Gina, ci e unul cu care țin legătura cu oamenii mei de peste un an. Oamenii mei știu despre ce vorbesc.

ADVERTISEMENT

3) Nu am cerut nimic, doar mi-am făcut numărul public, telefonul pe care pot să fiu contact direct. Acum că am lămurit-o, poate intrați și voi pe Youtube și lăsați un comentariu, cei care nu mi-ați lăsat încă”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri