Life

Care este numele real al Jamilei. Ce scrie în buletinul tinerei care i-a cucerit pe români cu rețetele ei

Care este numele real al Jamilei, bucătăreasa care i-a cucerit pe români cu rețetele ei.
07.07.2021 | 10:45
Care este numele real al Jamilei Ce scrie in buletinul tinerei care ia cucerit pe romani cu retetele ei
Care este numele real al Jamilei. Ce scrie în buletinul tinerei care i-a cucerit pe români cu rețetele ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Succesul pe care îl are Jamila este unul clar. Aceasta are aproape 1,5 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, în care prezintă diverse rețete.

Care este numele real al Jamilei. Ce scrie în buletinul ei

Toată lumea o cunoaște drept Jamila, însă nu acesta este numele ei real. Tânăra de 34 de ani are scris în buletin Geanina Avram Staicu, dar numele pe care l-a ales pentru canalul său de YouTube are o semnificație aparte.

ADVERTISEMENT

Geanina Avram Staicu a început proiectul său culinar în anul 2012, după o vizită la famlia soțului ei, care este din Maroc. Acesteia i-au venit atunci două idei care i-au adus succesul.

Ea voia să gătească mâncare marocană pentru români și tot în cadrul acelei călătorii a găsit și numele perfect pentru proiectul său gastronomic. Atunci s-a născut Jamila Cuisine.

ADVERTISEMENT

De unde vine, de fapt, numele Jamila

Numele Jamila are și el o poveste. Cea de la care a pornit totul este nimeni alta decât una dintre mătușile soțului ei, care nu putea să îi spună Geanina, așa că o striga Jamila.

După aceea, când Geanina Avram Staicu a creat și faimosul său blog, i s-a părut o idee bună să folosească numele Jamila, având în vedere că voia să gătească mâncare mexicană.

ADVERTISEMENT

„Jamila Cuisine s-a născut în 2012, la scurt timp după una din vacanțele mele în Maroc. Soțul meu este marocan, iar ideea mi-a venit din dorința mea de a face mâncarea marocană populară și în România.

Eram atât de fascinată de condimente și de gustul mâncărurilor marocane, încât voiam ca și românii să le descopere. Numele „Jamila” vine de la familia soțului meu.

ADVERTISEMENT

Una dintre mătușile lui nu putea să-mi pronunțe numele, așa că mă tot striga Jamila.

Atunci când a trebuit să dau un nume blogului, Jamila mi s-a părut potrivit, având în vedere că eu voiam să prezint mâncare marocană”, a povestit aceasta, într-un interviu pentru Practic în bucătărie.

Succesul a venit repede pentru Jamila, care nu mai prezintă acum doar rețete marocane. Ea îi învață pe abonații săi cum să gătească multe feluri de mâncare, de la deserturi, feluri principale, garnituri și, mai ales, le dă foarte multe sfaturi utile în bucătărie.

ADVERTISEMENT