Fotbal intern

Răsturnare de situație. Niculescu ar putea să îl întoarcă din drum pe Dănciulescu

23.09.2018 | 14:45
Rasturnare de situatie Niculescu ar putea sa il intoarca din drum pe Danciulescu

Ionel Dănciulescu a anunțat că își dă demisia de la Dinamo înaintea partidei cu Poli Iași, pierdută de „câini” cu 0-1. Cu toate acestea, „Danciu-gol” ar putea să rămână la Dinamo, dacă în locul lui Florin Bratu pe banca trupei din Ștefan cel Mare ar veni Claudiu Niculescu.


UPDATE, ora 14:40 Ionel Dănciulescu are șanse mari să rămână la Dinamo, după ce Claudiu Niculescu a devenit noul antrenor al lui Dinamo, după cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.RO.


“Mi-ar părea rău să nu lucrez cu Niculescu la Dinamo, în cazul în care ar fi numit antrenor. E greu, sunt multe lucruri, eu m-am înțeles bine cu toți antrenorii de la Dinamo. Aș vrea să lucrez cu el, în funcția de director sportiv, pentru că eu mă regăsesc într-o funcție aproape de echipă. A rămas ca luni să reziliez contractul, e greu să mă mai întorc”, a spus Dănciulescu, la un post de televiziune.

Ionel Dănciulescu ar rămâne la Dinamo, dacă ar fi numit Claudiu Niculescu
Ionel Dănciulescu ar rămâne la Dinamo, dacă ar fi numit Claudiu Niculescu

Ionel Dănciulescu ar putea rămâne la Dinamo, dacă ar fi numit Claudiu Niculescu

Fost antrenor la FC Voluntari, alături de care a câștigat Cupa României și Supercupa, Claudiu Niculescu este unul dintre favoriții conducerii din Ștefan cel Mare la preluarea echipei. După cum a anunțat și FANATIK.RO, Niculescu este ajutat să preia Dinamo de către Florin Pandele și Giovani Becali, cei care l-au propus lui Ionuț Negoiță pe fostul „lunetist” al dinamoviștilor.

Rival pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo este Dan Alexa. Cu toate acestea, „chirurgul” se simte foarte bine la Dunărea Călărași. Însă, el nu a negat că ar dori să ajungă pe banca roș-albilor:Da, mi-am dorit să ajung la Dinamo. Mi-am dorit şi îmi doresc să antrenez toate echipele la care am jucat. Rapidul l-am antrenat, Poli Timişoara am antrenat-o.”

Cu toate acestea, Dan Alexa este contestat vehement de către suporterii „câinilor”, care nu au uitat felul în care mijlocașul a ales să plece de la Dinamo la Poli Timișoara. Suntem împotriva numitului Dan Alexa!”, au scris fanii câinilor.

Dacă Niculescu este numit antrenor iar Dănciulescu alege să revină asupra deciziei de a-și prezenta demisia, cei doi pot să refacă celebrul cuplu „N&D” din atacul echipei din Ștefan cel Mare, care făcea furori în urmă cu mai bine de zece ani.