Fotbal intern

Care este porecla noii perle de la FCSB! Cum îl strigă coechipierii pe Octavian Popescu

20.10.2020 | 21:33
Care este porecla noii perle de la FCSB Cum il striga coechipierii pe Octavian Popescu
ADVERTISEMENT

Noua perlă descoperită de antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, este Octavian Popescu, iar FANATIK a aflat care este porecla puștiului de 17 ani.

Tânărul jucător a fost adus de ”roș-albaștrii” în vară de la Universitatea Craiova, iar povestea acestui transfer a fost prezentată în exclusivitate de FANATIK încă din luna februarie, când fotbalistul era încă sub contract cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a debutat la noua sa echipă în partida cu FC Argeș, iar luni, la întâlnirea cu Academica Clinceni, a dat prima sa pasă de gol în Liga 1.

Noua perlă de la FCSB și-a primit porecla

În victoria de la Călărași în fața celor de la Academica Clinceni, Octavian Popescu a intrat pe teren din startul reprizei secunde și a pasat decisiv la golul de 2-0 reușit de Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

După acest joc, managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, l-a lăudat pe puștiul de 17 ani: ”Octavian Popescu a fost excepțional. Vineri a jucat la echipa a doua tot meciul, acum a făcut diferența în multe momente”.

Noua perlă a celor de la FCSB iese în evidență aproape în permanență prin dezinvoltura cu care joacă la 17 ani, iar FANATIK a aflat ce poreclă a primit tânărul mijlocaș la formația bucureșteană.

ADVERTISEMENT

Coechipierii, dar și MM Stoica, îl strigă ”Kaka” pe Octavian Popescu, considerând că jocul acestuia se apropie foarte mult de cel al starului brazilian care a făcut istorie în tricoul lui AC Milan.

Trimis sub formă de împrumut la Turris, dar s-a întors rapid

Popescu este una dintre promisiunile fotbalului românesc și Universitatea Craiova l-a avut în curte până în vara acestui an. Numai că, oltenii s-au văzut în imposibilitatea de a-i prelungi contractul tânărului fotbalist, care a fost ghidonat spre formația lui Gigi Becali chiar de Victor Pițurcă (fostul antrenor al oltenilor) și impresarul Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a fost inițial împrumutat în luna august la Turris Turnu Măgurele, pentru care a și marcat la debut, într-un meci amical împotriva Concordiei Chiajna, dar, din informațiile FANATIK, el nu a mai rămas la echipa lui Lincar după ce Gigi Becali a aflat că jucătorul a fost împrumutat ”peste capul lui”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,45 este cota pentru “gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT