Life

Care este preferata publicului de la Bravo, ai stil. Vizualizările de pe Youtube spun tot!

Care este preferata publicului de la Bravo, ai stil? Dacă este să ne luăm strict după vizualizările de pe Youtube și comentarii există deja un nume.
11.09.2021 | 14:42
Care este preferata publicului de la Bravo ai stil Vizualizarile de pe Youtube spun tot
ADVERTISEMENT

Preferata publicului de la Bravo, ai stil Celebrities, conform vizualizărilor de pe Youtube și a comentariilor din mediul online este influencerița Rux.

Rux sau Ruxi Opulenta, cum este cunoscută pe Instagram, a reușit să capteze atenția celor mai mulți telespectatori încă din prima ediție. Tânăra capătă o popularitate tot mai mare pe zi ce trece. Mulți spun că ar putea fi una dintre revelațiile acestui sezon, dacă nu chiar cea mai mare.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Ruxi, există și alte concurente apreciate de telespectatori. Conform comentariilor de pe grupurile dedicate emisiunii pe rețelele de socializare ori de la paginile oficiale ale show-ului, și Olga Verbițchi, Carmen Negoiță și Otniela se bucură de aprecieri.

bravo ai stil
Rux, concurenta cu cele mai multe vizualizări pe Youtube de la debutul Bravo, ai stil Celebrities 2. Foto: Instagram

Rux, preferata publicului de pe Youtube de la Bravo, ai stil Celebrities

Dintre toate momentele postate până acum pe canalul de Youtube al emisiunii, Rux a reușit să adune cele mai multe vizualizări.

ADVERTISEMENT

Influencerița care a popularizat expresia „Hello, poor people!” (Hello, săracilor, în traducere) are dublul numărului de vizualizări față de celelalte concurente.

Momentul din prima ediție a strâns pe Youtube 52.000 de vizualizări. Singura care a reușit să o întreacă în prima ediție a fost Olga, cu 65.000.

ADVERTISEMENT

În a doua ediție, momentul lui Rux a fost însă cel mai urmărit pe rețeaua video de socializare. Concurenta de la Bravo, ai stil are la momentul din 9 septembrie 86.000 de vizualizări.

Și defilarea ei din ediția din 10 septembrie este cea mai vizionată până la ora actuală (39.000).

ADVERTISEMENT

Datele de pe Youtube nu sunt 100% relevante în privința clasamentului oficial realizat în urma televotului. Se întâmplă foarte des ca nu toți cei care se uită la emisiune, ori cei care sunt activi în mediul online să și voteze.

O gală plină de dileme. Olga, eliminată?

Ca o primă imagine de ansamblu, Rux este cea care a reușit să stârnească cele mai multe curiozități din partea publicului.

Competiția Bravo, ai stil Celebrities a început miercuri, 8 septembrie. Prima gală săptămânală, difuzată astăzi de la ora 22:00 vine cu o serie de surprize și cu ținute care mai de care mai spectaculoase.

În mediul online s-a creat o întreagă controversă înaintea primei finale săptămânale. Potrivit unor zvonuri, Olga Verbițchi ar fi fost descalificată pentru că a încălcat regulamentul. Concurenta a postat niște story-uri pe Instagram legat de eliminarea ei. Le-a șters imediat.

 

ADVERTISEMENT