Life

Care este premiul de la Puterea Dragostei. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorii de la Kanal D

Emisiunea matrimonială Puterea Dragostei se apropie cu pași repezi de aflarea câștigătorilor, premiul cel mare fiind unul substanțial.
03.09.2021 | 11:06
Care este premiul de la Puterea Dragostei Cu cati bani pleaca acasa castigatorii de la Kanal D
Care este premiul de la Puterea Dragostei. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorii de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului de la Kanal D, a fost cea care a dezvăluit cu câți bani pleacă acasă cei doi câștigători, o fată și un băiat.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai sti!” a postat în mediul virtual o imagine în care apar trofeele pe care le vor primi câștigătorii, dar și suma de bani care va intra în posesia acestora.

ADVERTISEMENT

Mai exact, premiul de la Puterea Dragostei se ridică la valoarea de 10.000 de euro, sezonul cu numărul 3 urmând să se încheie duminică, pe data de 5 septembrie 2021.

Puterea Dragostei 3, premiu substanțial. Ce sumă primesc câștigătorii

„Deocamdată premiile și trofeele se află la mine! Duminică, 5 septembrie, în direct, de la studiourile Kanal D România vom află marii câștigători ai sezonului 3 Puterea Dragostei ❤️!”, a scris Cristina Mihaela Dorobanțu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Câștigătorii din casa din Turcia vor fi aflați de la ora 19:00, admiratorii show-ului putându-și vota favoriții chiar în timpul difuzării emisiunii.

Cu această ocazie, frumoasa prezentatoare de la Puterea Dragostei a mărturisit că sezonul 4 nu se lasă așteptat și va fi difuzat pe micile ecrane începând din 6 septembrie.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-i privește pe concurenții favoriți care au șansa să pună mâna pe premiile de la Kanal D este vorba de cuplurile formate de Alexandra – Codruț și Maria – Marinescu.

Premiul de la Puterea Dragostei 3
Premiul de la Puterea Dragostei 3. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Mihaela Dorobanțu, mândră de rolul său de Cupidon

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a vorbit cu emoție despre emisiunea care i-a ajuns pe mână în urmă cu un an. Vedeta este mândră de rolul său de Cupidon și de cuplurile formate în casa din Turcia.

ADVERTISEMENT

„După un an pot spune că unesc destine, este cel mai frumos lucru pe care îl poate face un om. Dacă la debutul sezonului trei declarăm că este interesant să fii în poziția lui Cupidon, acum pot spune că sunt foarte mândră de tot ceea ce a luat naștere sub ochii mei.

Am avut un rol important în aceste povești la finalul cărora s-au format 4 cupluri solide, care se țin mână de mână, prin viață, și pe care le admir enorm.

Emisiunea Puterea dragostei trece dincolo de ecran, este viața reală, este tot ceea ce noi trăim, simțim, visăm. Cred cu tărie că atunci când iubești, nimic și nimeni nu îți poate stă în cale, adevărata putere a dragostei există”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT